Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van esélyem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem a csajnál?

Figyelt kérdés
van egy csaj akivel egy suliba járunk de eddig nem mertem nyitni feléje. most egy buliba újra össze futottunk és jókat beszélgetünk meg tancoltunk is sőt a legtöbb haverom ki ott volt azt mondtak h bejövök a csajnak és én is úgy vettem észre . Elkértem a számat de nem csókoltam meg . most sms-ezgetünk egy pár napig az érdekesség az h egy darabig vissza irt majd egész nap nem, irt egy mukott sem gondoltam valami dolga van . ma nem irt vissza és kezdek elbizonytalanodni h vajon kínozzam meg magam s reménykedjek v agyam a fenébe ti mit gondoltok . egyébként az is nehezíti a dolgot h jó mesze lakik tőlem mit csináljak szerintetek ? normális az ha nem ir vissza v tenyleg olyan nagy hiba h nem csokoltam meg _
2012. aug. 27. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj hogy nem csókoltad meg .

Ha van lehetőséged próbáld meg máshogy utolérni ha nem tudod akkor hagyd a fenébe.

2012. aug. 27. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:

milyen messze lakik mert mondjuk (szerintem) 1 óra távolság(optimális esetben ,busszal,vonattal) az ami még elviselhető egy távkapcsolatban de gondolom ennél azért közelebb lakik,hiszen egy suliba jártok.

A csók elmulasztása pedig igen is nagy hiba volt a részedről

,főleg ,ha úgy gondoltad ,hogy van nála esélyed.

Viszont ne zaklasd ,ne írj rá ,ha ő nem ír vissza a mai vagy holnapi nap folyamán.Ő egy nő ,át kell gondolja ,hogy mi történt ,szerintem ezért is nem írt vissza.

2012. aug. 27. 17:12
 3/3 A kérdező kommentje:
2 ora tavolsag vonatal s bentlako ha a suli megkezdodik konyebb lelesz:-p a haverom a baratnojere hajt es alitolag a heten megyunk furodni akkor most mit csinaljak emlitsem meg h nem irt visza . a csajnak szerintem bejotem me feltekenykedett is akkor vajon egy csok mulasztas igy kiabranditotta?
2012. aug. 27. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!