Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a lányról...

Mit gondoltok erről a lányról (rólam)? Minden választ szívesen fogadok!

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok . :)

[link]

2010. febr. 1. 19:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem szép vagy, csak az orrod nem tetszik annyira, a szemedet meg a szádat nekem adhatnád :)
2010. febr. 1. 23:30
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
SZTEM MEG EZEGY HATALMAS KAMU!
2010. febr. 2. 00:23
 23/33 anonim ***** válasza:
70%
Közönséges. Akár kamu akár nem. Fuj. :D
2010. febr. 2. 11:52
 24/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, még annak is, aki csak úgy az ismeretlenből kezd el f*kázni, ez van, ilyennek születtem :) Amúgy igen, magyar vagyok nem kell semmire sem gondolni :) A dicséreteket pedig külön megköszönöm :) És nem vagyok kamu :) És tudjátok, ezt nem szúrkálódásból mondom, de az f*kázza a másikat, aki saját magával sincs megelégedve.. De csak ennyi a hozzá fűzni valóm. Üdv.
2010. febr. 2. 16:04
 25/33 anonim válasza:
100%

szijaa drágaa ! nah én bizonyíthatom h nem kamu . ugyanis a LEGJOBB BARÁTNŐM :D (L) sztem szép. és én tudom a legjobban h smink nélkül is nagyon szép :D de ha ő így érzi jól magát ..akk szíve joga :D

plázacica...hmm hát tud azis lenni..xD

mindig alkalomhoz illő a stílusa :D

puszii

(a bunkó megjegyezéseket küldők meg kapják be :) )

2010. febr. 2. 16:19
 26/33 A kérdező kommentje:

Hűha, köszönöm drága:) (L)

:D aranyos vagy!

2010. febr. 2. 16:22
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Legalább te ki mered írni, h te vagy a képen:) Érdekes, h a szád milyen hatást vált ki az emberektől...vki szerint gusztustalan, vki szerint meg pont, h gyönyörű. Én az utóbbiak közé tartozom, sztem nagyon szép, h ilyen telt. Szépek a nagy szemeid is:) Igényesnek nézel ki, sztem nem tűnsz plázacicának:) Szerintem egy oldalfrufru jól állna (de gondolom csak hátra van csatolva):)
2010. febr. 2. 19:22
 28/33 anonim ***** válasza:

szijaa drágaa ! nah én bizonyíthatom h nem kamu . ugyanis a LEGJOBB BARÁTNŐM :D (L) sztem szép. és én tudom a legjobban h smink nélkül is nagyon szép :D de ha ő így érzi jól magát ..akk szíve joga :D

plázacica...hmm hát tud azis lenni..xD

mindig alkalomhoz illő a stílusa :D

puszii

(a bunkó megjegyezéseket küldők meg kapják be :) )

Szerintem meg vállalta, hogy kap ilyen megjegyzéseket is, úgyhogy nem kell az örcsibarcsi jön és megvédi a kérdezőt-színjáték...

Szerintem szép az arcod, különleges, de azért az elég gáz, hogy idehívod a barátnődet, hogy megvédjen.

2010. febr. 2. 20:10
 29/33 anonim válasza:
hát képzeld nem hívott ide xD csak mondta h nézzem meg a komikat . és ezt a reakciót váltotta ki belőlem :D ezvan :P
2010. febr. 3. 08:48
 30/33 anonim ***** válasza:
53%
Csúnya semmiképp nem vagy,de szép sem, még egy kicsit sem. Erős átlagos vagy. Am a barátnőd is te vagy? Gondolom:D Sajnállak. A szád szerintem nem szopós,csak sok rajta a szájfény.
2010. febr. 4. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!