Szerintem szép vagy, csak az orrod nem tetszik annyira, a szemedet meg a szádat nekem adhatnád :)
2010. febr. 1. 23:30
22/33 anonim válasza:
SZTEM MEG EZEGY HATALMAS KAMU!
2010. febr. 2. 00:23
23/33 anonim válasza:
Közönséges. Akár kamu akár nem. Fuj. :D
2010. febr. 2. 11:52
24/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, még annak is, aki csak úgy az ismeretlenből kezd el f*kázni, ez van, ilyennek születtem :) Amúgy igen, magyar vagyok nem kell semmire sem gondolni :) A dicséreteket pedig külön megköszönöm :) És nem vagyok kamu :) És tudjátok, ezt nem szúrkálódásból mondom, de az f*kázza a másikat, aki saját magával sincs megelégedve.. De csak ennyi a hozzá fűzni valóm. Üdv.
2010. febr. 2. 16:04
25/33 anonim válasza:
szijaa drágaa ! nah én bizonyíthatom h nem kamu . ugyanis a LEGJOBB BARÁTNŐM :D (L) sztem szép. és én tudom a legjobban h smink nélkül is nagyon szép :D de ha ő így érzi jól magát ..akk szíve joga :D
plázacica...hmm hát tud azis lenni..xD
mindig alkalomhoz illő a stílusa :D
puszii
(a bunkó megjegyezéseket küldők meg kapják be :) )
2010. febr. 2. 16:19
26/33 A kérdező kommentje:
Hűha, köszönöm drága:) (L)
:D aranyos vagy!
2010. febr. 2. 16:22
27/33 anonim válasza:
Legalább te ki mered írni, h te vagy a képen:) Érdekes, h a szád milyen hatást vált ki az emberektől...vki szerint gusztustalan, vki szerint meg pont, h gyönyörű. Én az utóbbiak közé tartozom, sztem nagyon szép, h ilyen telt. Szépek a nagy szemeid is:) Igényesnek nézel ki, sztem nem tűnsz plázacicának:) Szerintem egy oldalfrufru jól állna (de gondolom csak hátra van csatolva):)
2010. febr. 2. 19:22
28/33 anonim válasza:
szijaa drágaa ! nah én bizonyíthatom h nem kamu . ugyanis a LEGJOBB BARÁTNŐM :D (L) sztem szép. és én tudom a legjobban h smink nélkül is nagyon szép :D de ha ő így érzi jól magát ..akk szíve joga :D
plázacica...hmm hát tud azis lenni..xD
mindig alkalomhoz illő a stílusa :D
puszii
(a bunkó megjegyezéseket küldők meg kapják be :) )
Szerintem meg vállalta, hogy kap ilyen megjegyzéseket is, úgyhogy nem kell az örcsibarcsi jön és megvédi a kérdezőt-színjáték...
Szerintem szép az arcod, különleges, de azért az elég gáz, hogy idehívod a barátnődet, hogy megvédjen.
2010. febr. 2. 20:10
29/33 anonim válasza:
hát képzeld nem hívott ide xD csak mondta h nézzem meg a komikat . és ezt a reakciót váltotta ki belőlem :D ezvan :P
2010. febr. 3. 08:48
30/33 anonim válasza:
Csúnya semmiképp nem vagy,de szép sem, még egy kicsit sem. Erős átlagos vagy. Am a barátnőd is te vagy? Gondolom:D Sajnállak. A szád szerintem nem szopós,csak sok rajta a szájfény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!