Mit gondoltok erről a lányról (rólam)? Minden választ szívesen fogadok!
2010. febr. 1. 19:14
1/33 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagy .
am jól áll ez a haj :D
2/33 anonim válasza:
a haj nagyon jó (Y)
kcisit nagy szád van (:
de amúgy télleg elég átlagos kinézeted van. kcisit "plázacicás". :D De viszont a medálod nagyon tetszik :)
3/33 anonim válasza:
Milyen haj??éppen abból látni a legkevesebbet..
Nekem nem jössz be,de én is azt mondom,hogy tucatlány vagy..Átlagos..
17/F
4/33 anonim válasza:
Szerintem szép vagy.
Szép az ajkad. :$
14? Többre saccoltam volna. :)
Frufru is jöhetne. Lehet van, csak fel van csatolva?
5/33 anonim válasza:
Szép vagy, de ne szállj el magadtól. Szád kicsit nagy meg az orrod is, de erről nem tehetsz, szóval nincs gáz. Tényleg kicsit plázacicás vagy, és ezt a "felemetakezemésfényképezemmagam" pózt hanyagoljuk, írtó hülyén néz ki.
7/33 anonim válasza:
szerintem tök jól nézel ki,de irtó hülye szemszögből vagy fényképezve....
8/33 anonim válasza:
szerintem nagy a homlokod, a szemed széép a szemöldököd normálisan ki van szedve.., a az alsó ajkad meg nagyon telt.
az a medáll szerintem meg csak azér van fenn mer nagy 'divat' lett ez a kereszt.
egyébként én is többnek néztelek..^^
9/33 anonim válasza:
Uhh bazi nagy a szád sztem 1 kiló smink is van rajtad ha nem 2:D sztem csúnya vagy ne haragudj.
10/33 anonim válasza:
Nem vagy csúnya de sokkal idősebben nézel ki a korodnál,én legalább 17-nek néztelek. Ami miatt nem tetszel annyira az a plazacicás "beütés" a szőr feláll a hátamon tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!