Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen fióknak áll jól a...

Milyen fióknak áll jól a fekete körömlakk?

Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 18:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Jaaa, szóval ha nem leszel meleg és nem is vagy az, akkor már nyugodtan cikizheted őket. Teljesen igazad van, én hülye, hogy nem jöttem rá azonnal..-.-"
2014. dec. 13. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
A melegek nagy része is bunkó a normálisakkal szemben, így nem érdemlik meg, hogy mi normálisként kezeljük őket. (gondolom nem ismersz egyet se, így nincs miről vitatkozni)
2014. dec. 13. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Biztosan jobban tudod kit ismerek-.- Mind1, nem szeretnék veled ezen vitatkozni, nem is pocsékolom tovább az időmet rád. Attól még nekem megvan az ilyenekről, mint te a véleményem.
2014. dec. 13. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
na... psszt!
2014. dec. 13. 21:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már békén szegény kislányt...

Teljesen igaza van...a melegek nem tehetnek róla, hogy azok...semmivel se kevesebbek, mint például ti kedves kötekedők...és ha már itt járunk nekem egy meleg ismerősöm se festi a körmét (mondjuk összesen három van csak)...nem attól lesz valaki homokos, hogy lakkozza a körmét...és attól, hogy valaki a saját neméhez vonzódik még nem kezdi el festeni magát...

(Ettől függetlenül mondjuk én se szeretem őket, de csak azért, mert ők vonulgathatnak, meg sajnáljam őket, meg ilyenek, de ha én nyilvánosan megcsókolom a barátomat, akkor rögtön gusztustalan, meg menjünk szobára, mert ez csak ránk tartozik...ja bocsi, ha hetero vagyok, akkor az magánügy, de ha meleg lennék, akkor az mindenkire tartozna, hát köszi, én egy ilyen elcs*szett akármit nem támogatok...)

(a színpadi kellékes vagyok, nem tudom hanyas...xD)

2014. dec. 13. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
52%

szánalmas ez a sok begyöpösödött, sztereotípizáló, gyűlölködő ember... azzal hogy mindenkit kategorizáltok a saját csekély agyi teljesítményeteket reklámozzátok...

1. aki festi a körmét az nem jelenti azt, hogy meleg.

Rengeteg zenész, rocker, metálos, goth, emo, művész fiú festi a körmét feketére és nem meleg. Jelent valamit, de nem azt hogy a neméhez vonzódik. Általában a társadalommal való szembenállóságát szeretné kifejezni, mint régen a hosszú haj... Feltehettük volna 50 éve a kérdést... akinek hosszú haja van az meleg?

2. aki meleg, az általában nem jelenti azt hogy festi a körmét.

Ezzel máris megdöntöttem az egyik pontotokat.

3. aki meleg, azt nem kell elítélni, attól hogy más mint te.

Ezt már nehéz lesz megdönteni, ha vki gyűlölködik, azzal nem lehet mit kezdeni...

2014. dec. 13. 23:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Fújj.
2014. dec. 14. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!