Milyen fióknak áll jól a fekete körömlakk?
Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 18:37
1/17 anonim válasza:
A fikókoknak nem áll jól a körömlakk.
2/17 A kérdező kommentje:
fiúknak* sorry mindenkinek
2014. dec. 13. 18:41
4/17 anonim válasza:
A fiúknak nem áll jól a körömlakk.
5/17 anonim válasza:
Az olyan Manson stílusú, típusú, beállítottságú, és minimum olyan híres/hírhedt fiúknak...Színpadi kellékként akárkinek, hétköznapra viszont hagyd meg a nőknek a körömlakkozást...:)
6/17 anonim válasza:
Fiókodra rá ne kend, anyád lennék nyakon vágnálak, ha pedig azt akartad írni fiúknak, apád lennék kidobnálak az abalkon mert bu zi vagy
7/17 anonim válasza:
Uccsó, most komolyan, ha gyereked bu zi lenne kivágnád az ablakon?? Mert más neműekhez vonzódik, mint te?? Egoista állat vagy, azt hiszed ha valaki meleg, azonnal el kell ítélni!!
8/17 anonim válasza:
Én is kivágnám ha b**i lenne.
Gondolom te az vagy, #7. xD
9/17 anonim válasza:
Nem, nem az vagyok. Lány vagyok, 14 éves. Kívánom, hogy egyszer ti is éljétek át azt, amit egy meleg fiú. Azért cikizik mert a saját neméhez vonzódig, ez nagyon nagy bunkóság!!
10/17 anonim válasza:
Én nem fogom átélni, mert nem leszek meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!