Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy zajlik egy "átalakulás"?

Hogy zajlik egy "átalakulás"?

Figyelt kérdés

Akivel már volt ilyen, elmesélné?

Úgy értem, hogy pl. egy lány nem nagyon figyel oda, hogy hogy néz ki, nem válogatja jól össze a ruháit, stb., aztán valaminek hatására változtat ezen.

2014. dec. 13. 09:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindenképpen belső folyamat, először belülről megy végbe valaminek a hatására egy lelki változás, és ez fog a külsődön, pl öltözködésben megnyilvánulni, sőt akár olyan szinten hogy megváltozik a járásod,testtartásod,a beszéded is.

Régen sosem foglalkoztam a külsőmmel.Egyáltalán nem sminkelnem magam,és a ruháimnál egyetlen szempont létezett: kényelmes legyen. Aztán mindenféle hatások értek (egy rokon halála,új baráti társaság,új párkapcsolat stb stb) és ezek együttesen formáltak. Lett egy kis önbizalmam, rájöttem hogy egyszer vagyok fiatal, most illene kihoznom magamból a maximumot, egyszóval már tartottam magam valamire, és elvárásaim lettek magammal és a környezetemmel szemben, elkezdtett tényleg érdekelni mi zajzik körülöttem, hogy mi van velem. Abbahagytam a sodródást, határozottabb lettem, már pl vásárolni is teljesen konkrét elképzelésekkel járok, és az ahhoz legközelebbi cuccokat veszem.

2014. dec. 14. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!