Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen nagyon szép lányok...

Ilyen nagyon szép lányok miért csak az Egyesült Államokban vannak?

Figyelt kérdés
[link] És még azt mondják, hogy a magyar lányok a legszebbek. Közelében sincs egy magyar se. -.-
2014. dec. 11. 20:24
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
96%

Aham, nincs rajta smink... az ilyen fiúk mesélik be a naiv lányoknak hogy ne sminkeljenek mert nekik a "természetesség" a fontos... aztán nagy koppanás a csajnak, mert mindenki az ilyen "nem sminkelt" lányokat nézi meg, mint a képen... ez a baj azzal ha kisfiúk nyilatkoznak sminkelés témában... azt hagyjuk meg a nőknek!

A kérdésre válaszolva: sztem rengeteg szebb lány van Magyarországon mint a képen... De persze minden nemzetnek a sajátjai a legszebbek, ez genetika!

2014. dec. 11. 20:38
 32/53 A kérdező kommentje:
Pedig a magyarok nagyon csúnyák és rengeteg hibájuk van szerintem. Egyszerűen lenézem a magyarokat.
2014. dec. 11. 20:39
 33/53 anonim ***** válasza:
94%
Akkor mit keresel még itt?? :)
2014. dec. 11. 20:41
 34/53 anonim válasza:
0%

# 32

Ez mondjuk igaz, de a kerdes szempontjabol irrelevans.

2014. dec. 11. 20:42
 35/53 anonim válasza:
72%
egyébiránt minden amerikainak vannak európai felmenői...ugyebár nem őshonos ott szinte senki
2014. dec. 11. 20:43
 36/53 anonim válasza:
100%
Figyelj, ha azért lenézel embereket, mert nem a te ízlésedhez vannak igazítva, mivel a szépség tényleg relatív... Akkor sajnálom a lányt, aki idősödik melletted fog megkopni a szépsége stb
2014. dec. 11. 20:45
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

32: lenezer a magyarokat? Te komolyan ennyire hulye vagy? Nem vagyok hungarista, de az ilyen ignorans barmoktol falnak tudnek menni.

Sajat magadat is lenezed? Meg a szuleidet? Anyukadat? Apukadat?

Menj akkor hajra Amerikaba! De szerintem meg a nyelvet se beszeled rendesen valoszinuleg.

2014. dec. 11. 20:46
 38/53 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok magyar már bocsánat. Kikérem magamnak.
2014. dec. 11. 20:47
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akkor takarodj Amerikába!!!!
2014. dec. 11. 20:49
 40/53 anonim válasza:
100%
Csak mondom hogy én voltam az Egyesült Államokban, (Miami, New York, Las Vegas) és egyáltalán nem mérhetők szépségben az ottani lányok a magyarokhoz. Rettentő átlagos, vagy inkább átlag alattinak számítanának itthon még a legjobbak is. Ne beszélj hülyeséget légyszíves és tájékozódj mielőtt ítélsz...
2014. dec. 11. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!