Miért hiszi azt sok ember, hogy az Egyesült Államokban minden csupa jó, és minden olyan szép?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 20:16
1/24 anonim válasza:
Azért, mert ezt látják a tévében. Miért, te honnan tudod h nem? :)
2/24 A kérdező kommentje:
Fél évig éltem kint.
2010. ápr. 6. 20:18
3/24 anonim válasza:
Nem hiszik. Némelyek hihetik, hogy sok minden szebb és jobb, mint itt. Teljes joggal.
4/24 anonim válasza:
hm
talán azért mert a rokonaim öt év (saját szakmás)munkával
vettek egy lakást,közben folyamatosan utazgattak ,éltek (élnek)mint hal a vízben.
itthon 2 fizetésből 30 évig nem sikerült
akkor hogy is van ez?
6/24 anonim válasza:
Rokonaim szintén kint élnek bőségben. Akkor nem tudom, mi itt a kérdés...
7/24 anonim válasza:
Talán mert ott tényleg jobb??
nem kurják el az országot
8/24 A kérdező kommentje:
én nem állítom, hogy nem jobb, mint itthon, de egyáltalán nem a Kánaán, mint ahogy sokan hiszik.
2010. ápr. 6. 20:29
9/24 anonim válasza:
Azért hiszik, mert itthon már annyira rossz a helyzet, hogy odakint csak jobb lehet ennél. Egyébként én pont nem az USA-ra hallottam a fent említett frázisokat mondani, hanem Angliára és Németországra.
10/24 anonim válasza:
Fordítsuk meg a kérdést! Miért gondolod hogy sok ember azt hiszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!