Miért hiszi azt sok ember, hogy az Egyesült Államokban minden csupa jó, és minden olyan szép?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 20:16
11/24 A kérdező kommentje:
mert nagyon sok ember ezt mondta nekem.
és szerintem Németországban igenis jobban meg lehet élni, mint az USA-ban
2010. ápr. 6. 20:40
12/24 anonim válasza:
Nemrég megismertem egy kanadait, aki szerint Magyarországon élni sokkal jobb, mint Kanadában, mert itt kedvesebbek és segítőkészebbek az emberek. Látjátok, mindenkinek más a jó...
13/24 anonim válasza:
Németországban szociális jóléti állam van, ebből a szempontból "kényelmesebb" az USÁ-nál. Maga a közeg viszont sokkal rugalmatlanabb.
14/24 anonim válasza:
Én biztos nem tudnék jobban megélni Németországban, mivel nem tudok németül, angolul viszont igen :)
15/24 anonim válasza:
Én is azt hallottam hogy kedvesebbek, barátságosabbak az emberek Magyarországon, de ettől függetlenül Canadában jobban meg lehet élni mint itt.
16/24 anonim válasza:
^ Ez húsz éve igaz volt. Ma már nem az.
17/24 anonim válasza:
Szerintem nem minden ember hiszi azt, hogy az USA-ban minden jo, viszont azt sokan hiszik, hogy vannak dolgok, amik jobban mukodnek Amerikaban es ez igaz is. Mindennek van pozitiv es negativ oldala...en USA-ban elek es sokkal boldogabb vagyok itt...talan nem veletlen, hogy akkor azt fogom gondolni, sot tudni fogom, hogy nekem szemely szerint ez az orszag tobbet nyujt. Realisan kell gondolkodni, mindenhol vannak hibak, itt is, de nem annyi, mint Magyarorszagon. Van olyan, akinek nem is tetszik, mert filmek alapjan itelnek. Persze a valo elet mas, de ha az ember szorgalmas, intelligens, kitarto, itt ertekelik, elismerik, mig Magyarorszagon nem. Hat nem mindegy! Azonkivul olyan csodaszep tajak, helyek vannak, amiket Europaban nem latsz, mert az egesz teljesen mas. Egy nagyon mas vilag. Van, akinek nem tetszik, szerintem te kozejuk tartozol, de tudod a jo dolgokrol is megoszlanak a velemenyek. Meg a legjobb ember vagy dolog sem fog 100%-ban tetszeni mindenkinek. En ugy tapasztalom, hogy Magyarorszagon nem olyan sok ember van jo velemennyel az USA-rol, inkabb Anglia a "nagy meno" mar sok eve.
18/24 anonim válasza:
01:29 vagyok: eltem Nemetorszagban is, de nekem abszolut nem tetszett ott, az USA-ban meg nagyon jol vagyok. Ha fizetnenek sem akarnek Nemetben elni tobbe. Szoval latod, hogy ez ilyen egyeni dolog.
19/24 anonim válasza:
Azt hallottam Amerikában,még a magyartól is rosszabb a közbiztonság.
20/24 anonim válasza:
Ez azert nagy tulzas es altalanositas, mert Amerika hatalmas es nagyon sok fele negyed van. Ha kint elsz kertvarosban, akkor ott a kozbiztonsag alt. nagyon jo, de ha bent elsz egy nagy varosban vagy egy gettoban (amibol szinte minden varosnak van es feher embert ott nem latsz), akkor termeszetesen mas a helyzet. De ez mindenhol igy van. Magyarorszagon sem azt veszik kiindulo adatnak, hogy a cigany gettoban milyen a kozbiztonsag, hanem en block.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!