Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt sok ember,...

Miért hiszi azt sok ember, hogy az Egyesült Államokban minden csupa jó, és minden olyan szép?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 20:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindenki hiszi azt. Többek között én sem, bár nem jártam ott soha. Angliáról viszont tudom hogy ott sokkal szarabb, mert anyagi szempontból lehet hogy jobb, de az összes többi szempontból az egyik legszarabb Európában.
2010. ápr. 8. 00:40
 22/24 anonim ***** válasza:
Na tessék, ebből látszik, hogy mennyire nem lehet ezt általánosságban megmondani. Az utolsó azt írja, hogy szerinte Anglia az egyik legrosszabb hely Európában. Én meg azt mondom, hogy már voltam kint négyszer, és fontolgatom, hogy végleg odaköltözöm, mert annyira jó ott. Mondjuk ott sem mindegy, hogy hova :) Egy ideig laktam pl. Nottingham-ben, na oda többet nem, nekem ott már hideg van. De ha Londonnál húzunk egy vonalat, akkor annál délebbre bármikor.
2010. ápr. 8. 07:55
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem pont Amerika az az ország, ahol a két szélsőség van jelen: vannak fantasztikus részek, ahol egy álom élni, de vannak olyan lepusztult gettók is, ahol ha valakit nem rabolnak ki havonta, az szerencsésnek mondhatja magát. És ne feledjük, hogy ott mindenkinek lehet lőfegyvere, és elég valakinek egy rossz nap, hogy lehentelje a környék lakosságát. Azért itthon elég keményen van ez szabályozva, itt ez még nem általános.
2010. ápr. 8. 11:30
 24/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom. Nem hiszem, hogy jobb, mert sokan ott is szinte mindenükre hitelt vesznek fel, és sokaknak nincs biztosítása. Az biztos, hogy nem szűrődik le úgy a politika az ottani átlagember életébe, mint itt. Azért azt sem kell elfelejteni, hogy sokan vállalnak másod-, harmadállást is, hogy fedezni tudják a költségeiket.
2010. ápr. 8. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!