Ilyen nagyon szép lányok miért csak az Egyesült Államokban vannak?
Figyelt kérdés
[link] És még azt mondják, hogy a magyar lányok a legszebbek. Közelében sincs egy magyar se. -.-2014. dec. 11. 20:24
21/53 A kérdező kommentje:
De nagyon nagy a felháborodás... Kötelező mindenkinek a hazai terméket dicsérni?
2014. dec. 11. 20:31
22/53 anonim válasza:
Átlagban az amerikai lányokhoz csak a románok mérhetők rondaságban. Persze szépek mindenhol akadnak. Azt viszont már rég megfigyeltem, hogy ha interpalson szép amerikai lányt találok, akkor vagy ő, vagy a szülei bevándorlók :)
23/53 anonim válasza:
18. "Látszik, hogy pasi vagy..."
azért ne általánosítsunk... 14 év felett szerintem mindenkinek feltűnik
24/53 anonim válasza:
[link] smink nélkül tök hülye feje van. Én meg ismerek csajokat, akik smink nélkül is dögösek
25/53 anonim válasza:
Ezt a csajt ezen a kepen egy profi sminkes pingalta ki - van rajta smink, ugynevezett "natur" smink. Ami azt jelenti, hogy nem erosek a szinek, hanem termeszetesek. A hajat fodrasz csinalta. A fotot egy profi fotos - a fenyeket ugy allitotta be hogy a csaj jol nezzen ki. A vegen pedig retusaltak az egeszet.
Egyebkent ez a lany keverek, van benne minden, max. amerikai allampolgar, de genetikailag nem amerikai csaj.
Es szerintem a magyar csajok jobban neznek ki.
26/53 anonim válasza:
Amúgy profi fotóssal, sminkessel és egy kevés photo shoppal én is tudok ilyen szép lenni.
27/53 anonim válasza:
Sok szép lány van ott mert sokan mentek/mennek oda emberek a világ minden tájáról és mindenféle tipusú lány megtalálható.
28/53 anonim válasza:
Kar, hogy ez is latina. Szoval ennyi erovel lehetne Mexiko vagy Brazilia vagy mit tudom en. Minden nemzetnek vannak szep noi.
30/53 anonim válasza:
Nem kötelező" magyar terméket reklámozni", de mivel ide jöttél panaszkodni valamiről, persze, hogy vitába szállnak a hülyeségeddel és érvelnek ellene. Te IQ fighter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!