Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? 20 éves...

Mi a véleményetek? 20 éves fiú vagyok. és szeretnék egy ilyen sapkát. Szerintetek érne ebben a kis tyúkszaros országban atrocitás érte?

Figyelt kérdés

Hollandiában tuti nem, de sajnos még nem tudok kimenni, míg le nem diplomáztam... pedig a nővérem már ott van.

[link]

20f

2014. dec. 10. 20:10
1 2
 11/16 anonim válasza:
54%

Tyúkszaros ország? Hmm...

Húzzál ki Hollandiába, ne csak a kifogásokat keresd.

És ne várd, hogy megdicsérjenek azért, mert meleg vagy. Tudod, ez még mindig abnormális és így is fog maradni, amiért senki a világon nem fog megdicsérni (max egy másik meleg). Ne legyél rá büszke!

2014. dec. 10. 20:50
 12/16 anonim válasza:
nekem fekete hajam volt:) és még arra is azt mondták hogy b#zis, de ne érdekeljen mások véleménye:) a magyarok nagyon le vannak maradva:') a fél ország komcsi, a másik fele meg nyilas, mit vársz?:D le kell ...-ni
2014. dec. 10. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én meg ilyet:

[link]

Egyszer el is indultam, hogy veszek hasonlót, mondtam, hogy a horogkeresztet nem kérem, az öreg bá' meg meg akarta magyarázni, hogy az egy teljesen semleges szimbólum, hordjam nyugodtan. Szóval a végén ottmaradt.

2014. dec. 10. 20:58
 14/16 anonim válasza:
54%

Nyugodtan hordjad, szerintem még egyéniségkifejezés is lehet :)

De a Hollandia vs. "Tyúkszaros ország"-ról annyit, hogy Hollandiába jobban elfogadják, mert telibe sz*rják, hogy mi vagy/ki vagy.

Itt igaz, hogy kevésbé toleránsak az emberek, de esetleges közizlés van, viszont aki ezért kompromittál téged, az sem normális...

Szerintem még belefér az a sapi.

2014. dec. 10. 21:10
 15/16 anonim válasza:
81%
A te hülyeséged, a saját problémád. Ez az ország is pont ugyanúgy szarik rád, mint Hollandia.
2014. dec. 10. 21:28
 16/16 anonim válasza:
52%
Hát nem tudom, én inkább leszek egy "tyúkszaros" mint egy elkorcsosult nyugati (itt most nem a te példádról beszélek). Beismerem, én is megnéznélek egy ilyen spakával, de az, hogy beszoljak vagy bántsalak emiatt az meg se fordul a fejemben. Az ember nem tehet róla milyennek születik.
2014. dec. 11. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!