Mi a véleményetek? 20 éves fiú vagyok. és szeretnék egy ilyen sapkát. Szerintetek érne ebben a kis tyúkszaros országban atrocitás érte?
Hollandiában tuti nem, de sajnos még nem tudok kimenni, míg le nem diplomáztam... pedig a nővérem már ott van.
20f
Tyúkszaros ország? Hmm...
Húzzál ki Hollandiába, ne csak a kifogásokat keresd.
És ne várd, hogy megdicsérjenek azért, mert meleg vagy. Tudod, ez még mindig abnormális és így is fog maradni, amiért senki a világon nem fog megdicsérni (max egy másik meleg). Ne legyél rá büszke!
Én meg ilyet:
Egyszer el is indultam, hogy veszek hasonlót, mondtam, hogy a horogkeresztet nem kérem, az öreg bá' meg meg akarta magyarázni, hogy az egy teljesen semleges szimbólum, hordjam nyugodtan. Szóval a végén ottmaradt.
Nyugodtan hordjad, szerintem még egyéniségkifejezés is lehet :)
De a Hollandia vs. "Tyúkszaros ország"-ról annyit, hogy Hollandiába jobban elfogadják, mert telibe sz*rják, hogy mi vagy/ki vagy.
Itt igaz, hogy kevésbé toleránsak az emberek, de esetleges közizlés van, viszont aki ezért kompromittál téged, az sem normális...
Szerintem még belefér az a sapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!