Egy 8 éves kislány (leelőzve a tiniket is) a legszebb lány a világon?
A mindössze 8 éves Kristina Pimenovanak messze több facebook likeja van, mint bármelyik tininek több mint 2 millió és 416 ezer barátja. Ezt semelyik lány sem mondhatja magáénak. Lehet ő a legszebb nő a világon ? Ránézésre nagyon értrett ! [link]
De szebb már most, mint egy tini ? [link]
Te jó ég...
Ha megengeditek, egy kicsit kinyitom a számat ez ügyben:
1. egy kislány az kislány, objektíve lehet szép, de szexuálisan nulla minden jóérzésű ember számára.
2. éppen ezért cs*szettül beteg dolog ilyesmiket csinálni vele.
3. nem beszélve arról, hogy ezzel kb. porig rombolják a természetesen kifejlődő önértékelését is, ráadásul halvány fogalma sincs arról, hogy mivel játszik, miben játszatják...
szerintem semmi extra
szép, de nem a legszebb, átlagos
Az első képen eléggé műnek tűnik (legalábbis számomra).
Szép lány, de nem a legszebb.
Szerintem nem lehet összehasonlítani egy 8 éves lányt egy tinivel, egy fiatal felnőtt de egy érett nővel sem.
Teljesen mástól lesz szép az ember pici korban, kisgyermek korban, kamasz korban és felnőttként. Természetesen szép kislány, de kár volt rátenni azt a sminket. Neki még nagyon nem ezzel kellene foglalkoznia, illetve a szüleinek ezt nem szabadna támogatni.
Egyébként tudtommal a facebook lekorlátozza a "barátok"/ismerősök számát - ha jól tudom 5 ezer főre. Szóval nem tudom honnan jött a 416 ezer fős adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!