Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy 8 éves kislány (leelőzve...

Egy 8 éves kislány (leelőzve a tiniket is) a legszebb lány a világon?

Figyelt kérdés

A mindössze 8 éves Kristina Pimenovanak messze több facebook likeja van, mint bármelyik tininek több mint 2 millió és 416 ezer barátja. Ezt semelyik lány sem mondhatja magáénak. Lehet ő a legszebb nő a világon ? Ránézésre nagyon értrett ! [link]

De szebb már most, mint egy tini ? [link]

2014. dec. 7. 15:50
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
98%
ez mér a szexualitás-ba lett posztolva a szépség kategória helyett?
2014. dec. 7. 16:16
 12/50 A kérdező kommentje:

Én is arra gondóltam, amikor a cikket olvastam, hogy úgy lett beállítva, hogy egy 8 éves kislány veri a tikinet :/

Erre kérdeztem rá, hogy szerinted is lehetséges, hogy egy ilyen alsós sokkal szebb, mint egy érett tini ?

A szülei gyerekszépségversenyre járatják, nem futtatják :D Több díjat nyert. Ilyen képeket tesz ki facebookra magáról [link]

Mi lesz ebből a lányból ? Celeb ? Lehet nem tud énekelni, hogy fut be ?

2014. dec. 7. 16:21
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

hirtelen azt hittem, hogy Avicii klipjéből a kiscsaj

https://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI

facebook.com/LaneyaGrace

-ez is hasonló, csak lehet nem olyan felkapott, a modellszakma nem azon múlik, ki milyen szép, hanem, hogy kit mennyire tornáztatnak fel

2014. dec. 7. 16:24
 14/50 anonim ***** válasza:
94%

'a szülei gyerekszépségversenyre járatják, nem futtatják'

DE az, már pont a futtatás. szerinted egy 8 éves mikor találja ki magától, hogy ő szépségversenyekre akar járni?

beteg dolog ez szerintem. aranyos kislány, biztos szép nő lesz majd egyszer, de nem érzem kiemelkedő szépségnek..

2014. dec. 7. 16:39
 15/50 anonim ***** válasza:
27%
Babaszépségversenyek is vannak évtizedek óta. Az senkit nem érdekelt, aztán jön egy ilyen köztudott valami és mindenki felháborodik. 1perc múlva már nem is emlékeztek rá. Viccesek vagytok:D
2014. dec. 7. 17:03
 16/50 anonim válasza:
95%
Itt nem a szépségversennyel van csak a gond. Hanem ezeknek az embereknek a beteg gondolkodásukkal. Egy 8 éves kislányra ne próbáljunk már egy érett nőt ráhúzni. Persze aki szerint ezt le kell sz@rni az pont addig a pillanatig gondolja így, amíg egyszer a kislánya vagy kisfia úgy jön haza az iskolából, hogy egy bácsi elém állt és mutogatta magát stb. Miért kell ezt megvárni? Én nem azt mondom, hogy akasszuk ezeket az embereket, de valamit tenni kellene.
2014. dec. 7. 17:09
 17/50 anonim ***** válasza:
94%
van az a műsor a tlc-n, nem jut eszembe a címe, de pont ilyen ostoba amerikai családanyákról szól, akik szépségversenyekre hurcolják a 3-4 éves kislányukat is. sőt, még kisebbeket is. hát ott eléggé látszik, hogy némelyik kislánynak az maga a kínzás. üvöltenek, sírnak, nem akarnak színpadra menni, az anyjuk meg kényszeríti őket. de a másik véglet se normális, amikor egy 7 éves kislány úgy illegeti magát, mint valami prosti és látszik rajta, hogy már most egy egoista, öntelt kis lotyó. mi lesz ezekből 10 év múlva?
2014. dec. 7. 17:18
 18/50 Szergej55 ***** válasza:
94%
Beteg egy világ ez.
2014. dec. 7. 17:29
 19/50 A kérdező kommentje:

Éppen ez az, hogy a mainstreim média, az újságírás közli le, hogy egy alig 8 éves lány szebb, mint a tikik vagy bármely más lány. Mellesleg mert több likeja van.

Lehet, hogy egy politikai háttérelit (Illuminátusok) vannak e mögött, de nem normális cikkek sorát írni erről.

Az más kérdés, hogy meg kellene nézni, kik lekolták őt? 2 millió ember nem lehet a baráti kör. Én nem tudom kik azok. Valaki utánanézne?

Az, hogy gyermekszépségversenyekre járnak nem futtatás szerintem, hiszen akkor akármelyik modell vagy balatonszépéről is lehetne ezt mondani. Nem lehet futtatni ugyanis ez bűncselekmény és az ismertsége révén hamar kiderülne, szomszéd látná, hogy ott volt a kisgyermek. Utólag orvosi vizsgálaton meg lehetne állapítani a szűzhártyája rendbe van-e

Mindenesetre elég bizarr az a kép amit a média akar az emberekkel agymosatni :-P

2014. dec. 7. 17:44
 20/50 anonim ***** válasza:
77%

'Lehet, hogy egy politikai háttérelit (Illuminátusok) vannak e mögött, de nem normális cikkek sorát írni erről.' - kicsit túl sok összeesküvés elméletes filmet néztél. mi ez a baromság? mi köze egy 8 éves kislánynak a politikához? ne legyél már hülye.

'Az más kérdés, hogy meg kellene nézni, kik lekolták őt? 2 millió ember nem lehet a baráti kör. Én nem tudom kik azok. Valaki utánanézne?' - nyilván, majd végignézem mind a 2 milliót egyenként.. szerintem egy normális ember sem hiszi, hogy mind a 2 millió a lány ismerőse, nyilván úgy van ez, mint a celebeknél.

'Az, hogy gyermekszépségversenyekre járnak nem futtatás szerintem, hiszen akkor akármelyik modell vagy balatonszépéről is lehetne ezt mondani. Nem lehet futtatni ugyanis ez bűncselekmény és az ismertsége révén hamar kiderülne, szomszéd látná, hogy ott volt a kisgyermek. Utólag orvosi vizsgálaton meg lehetne állapítani a szűzhártyája rendbe van-e' - szerinted szó szerint kell érteni a futtatást?? komolyan elhiszed, hogy mi azt hisszük, hogy egy 8 éves kislányt prostituálnak? nyilván nem arra kell gondolni, hogy ba.szatják idegenekkel, hanem hogy erőltetik a versenyeket, nyomatják, ilyesmik. a hasonlatod nem helytálló, mert pl a balatonszépe versenyen általában felnőtt, de legalábbis tini lányok indulnak SAJÁT akaratukból, senki nem kényszeríti rájuk.

'Mindenesetre elég bizarr az a kép amit a média akar az emberekkel agymosatni :-P' - a képet akarja agymosatni?? vagy mivan? mielőtt ilyen hangzatos szavakat használnál, inkább tanulj meg kicsit értelmesebben fogalmazni!

2014. dec. 7. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!