Egy 8 éves kislány (leelőzve a tiniket is) a legszebb lány a világon?
Figyelt kérdés
A mindössze 8 éves Kristina Pimenovanak messze több facebook likeja van, mint bármelyik tininek több mint 2 millió és 416 ezer barátja. Ezt semelyik lány sem mondhatja magáénak. Lehet ő a legszebb nő a világon ? Ránézésre nagyon értrett ! [link]
De szebb már most, mint egy tini ? [link]
2014. dec. 7. 15:50
2/50 anonim válasza:
bemész egy óvodába, bármelyik lányt össze lehet igy rakni, csak azoknak a szülei nem dijaznák ha minden pedo rájuk verné, ennek a szülei talán még futattják is
3/50 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy bármilyen kapcsolat lenne a likeok és a szépség között. Az már nagyobb probléma, hogy erre a kislányra te nőként tekintesz. Amit szerintem alaposan gondolj át, hogy normális-e ilyeneket gondolnod.
4/50 anonim válasza:
A szülők hülyeségei határtalanok, csak az a baj, hogy ennek a gyerek látja majd később a kárát (nem anyagilag, hanem mondjuk pszichológiailag). Egy normális hétköznapi gyerek nem ilyen.
Ennek a kislánynak egyáltalán van gyerekkora? Milyen életet élhet az ilyen gyerek?
5/50 anonim válasza:
Ettől még élőben csak egy alsós...
Az internet nem a valóság...
De itt is látszik, mennyire kislányos csajok számítanak szépnek.És én vagyok a régimódi, aki nőies nőket akarok.
6/50 anonim válasza:
aranyos kislany...annyi biztos...a korabeliek kozt szerintem a legszebb...ha megno, nagyon de NAGYON dogos lessz...
8/50 anonim válasza:
A legszebb nő? Én itt egy gyereket látok.
10/50 anonim válasza:
Pont most akartam írni hogy mindjárt jön valaki, aki beírja, hogy szúrná, de látom elkéstem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!