Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a kabátom miatt...

Szerintetek a kabátom miatt nézhettek meg annyira?

Figyelt kérdés

Viszonylag magasnak számítok , 170 vagyok, vékonyak a lábaim , plusz a csizmámnak van kb 5 cm sarka . Ez a kabát hosszított,így szerintem tényleg jól mutat,legalábbis ,aki látta ezt mondta.

Azt nem értettem,h ahogy bementem a városba,mindenki megnézett,még a kocsiból is utánam fordultak .....

Előtte nem igazán volt ilyen...

18 L

Ennyire fel tudja dobni a kisugárzást v ez hülyeség ? :D

2014. dec. 5. 22:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez a kabát nem csinos.

Alapból.

Sőt.

Bementél a városba? Falun laksz? Mert a faluról városba bemenő magukat szuper csininek és divatosnak gondoló csajok szoktak sugározni. :D De őket nem pozitívumból bámulják meg. Legalábbis nálunk. :D

Nincs olyan kép, amin te is rajta vagy? A kabátban persze.

2014. dec. 7. 14:53
 12/12 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Azt mondtam, senkinek nem áll igazán jól. Egy szóval sem mondtam, hogy az alacsonyaknak jól állna. Mondtam? Nem mondtam. Egyébként én sem hiszem, hogy a kabátod miatt néztek volna meg.
2014. dec. 7. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!