Titeket nem érdekel, hogy más vélemény szerint hogy nézhettek ki?
Engem nem érdekel ezen az oldalon, mert itt úgyis csak lehordanának hogy minek ennyi tetkó meg piercing, bőven elég ha a valóságban odajönnek kérdezni, azért az mégis másabb
Neten keresztül úgyis mindenki azt mondhat amit akarsz vagy éppen nem akarsz hallani, mert nincs következménye
21/F
Általában nem érdekel ki mit gondol rólam. Most hossz piros hajam van, ezért sokan megnéznek, főleg az idősebbek. Ha rossz napom van beszólogatok a bámulók, vagy visszaszólók annak, aki beszól a hajam miatt. Úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszek, ne nézzem rám! :D
20/L
Sokan megnéznek, sokan dicsérnek, de nem kattog egész nap azon az agyam, hogy vajon ki mit gondol rólam, ki szebb nálam, hogy nézek ki.
Az eddigi legfurcsább bók, amit kaptam az volt, hogy hasonlítok a Trónok Harca egyik főszereplőjére (Daenerys Targaryen).
Hát nem tudom, attól függ kitől kapok kritikát. Olyantól akit nem ismerek , az nem igazán érdekel. Ha olyan személytől akivel jóban vagyok, közeli ismerős,rokon attól igen, számít. Bár mondjuk én nem vagyok az a sértődékeny típus. Jó persze nem mondom ha, rossz kritikát kapok jól esik, de általában 2x annyi jót kapok és az a lényeg. :) Meg amúgy is, nem lehet mindenkinek megfelelni. Lehet valakinek , tetszem, valakinek nem szóval...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!