Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a kabátom miatt...

Szerintetek a kabátom miatt nézhettek meg annyira?

Figyelt kérdés

Viszonylag magasnak számítok , 170 vagyok, vékonyak a lábaim , plusz a csizmámnak van kb 5 cm sarka . Ez a kabát hosszított,így szerintem tényleg jól mutat,legalábbis ,aki látta ezt mondta.

Azt nem értettem,h ahogy bementem a városba,mindenki megnézett,még a kocsiból is utánam fordultak .....

Előtte nem igazán volt ilyen...

18 L

Ennyire fel tudja dobni a kisugárzást v ez hülyeség ? :D

2014. dec. 5. 22:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2014. dec. 5. 22:30
 2/12 A kérdező kommentje:
ehhez hasonló kabát.
2014. dec. 5. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy más is kisugárzott.

De kép nélkül nem lehet megmondani. Én nem ugrálnék a kabát láttán.

2014. dec. 5. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Ja, egész biztos, hogy egy kabát miatt bámultak meg.

Nekem nem ilyen a kabátom még is megnéznek, mielőtt találgatnál a pasik a cipődet sem figyelik.

2014. dec. 5. 22:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok másra gondolni , mivel ez az ,ami más volt rajtam . Talán az,h előnyös az alakomhoz.
2014. dec. 5. 22:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nem szép ez a kabát, lehet, hogy amiatt néztek :D
2014. dec. 5. 23:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Pont az a baj, hogy hosszú. Ami egy magas lánynak nagyon nem előnyös. A hosszú igazából senkinek nem a legelőnyösebb.
2014. dec. 6. 13:08
 8/12 A kérdező kommentje:

Fu,utolsó de baromságot írtál :D .

A hosszú kabát a lehető legelőnyösebb egy magas lánynak ,és alapvetően meg jobb ,mint egy kis derékvillantós kabát,amiben lefagy az ember .

Az meg egyértelmű ,h egy alacsonyabb emberkét törpít a hosszú kabát.

2014. dec. 6. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát azt kétlem, hogy a kabát miatt. Errefelé évek óta minden második csajon ilyen van, fel se tűnik, annyira megszokott és uncsi.

Meg eszembe jutott egy ismerős csaj. Ő is ilyenekkel jött, hogy megnézik, utánafordulnak, stb. Aztán amikor egy társaságban mentünk és akkor is mondta kb felháborodva, hogy hogy megnézte ez is, az is, most szóljunk hozzá, nehezen álltuk meg röhögés nélkül, mert a jelenség csak a kis fejében létezett, a kutya se nézte meg.

2014. dec. 6. 14:45
 10/12 A kérdező kommentje:

nekem ez most feltűnt,h 3x annyian néztek meg , aztán ki tudja már miért :D. de feltűnően.

Eddig ha megnéztek,akkor azt nem így.

2014. dec. 6. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!