Csajok, kinek van elege az ilyen kerdesekbol? Irjatok.
Figyelt kérdés
Valamelyik fetises mindig a szepseg es divat temakorbe ir harisnyakrol, sztreccsnadragrol, magassarkurol, stb... Aztan ha valaszolsz, akkor jonnek a "perverz"uzenetek. es mindig csajok/lanyok/holgyek a megszolitas, aztan az hogy irjatok.. bah borzalmas.2014. dec. 4. 18:35
11/15 anonim válasza:
Naponta írnak ki mindenféle okos kérdést. Kedves kérdező miért vagy itt ha nem tetszik ?? Valaki pisztolyt tart a fejedhez hogy itt legyél ? Fura..
12/15 anonim válasza:
Ó, én kajak sajnálom szerencsétlent :D Asszem Gallac a felhasználóneve, egy ilyen kérdésére válaszoltam, egyből írt és olyan magas labdákkal dobálózott, amiket egyszerűen MUSZÁJ volt lecsapnom, szarrá oltottam és nem értette, hogy miért :D
Meg automatikusan egy ilyen kinézetet párosítottam hozzá, szóval... xD
13/15 anonim válasza:
#12 téged sem az eszedért szeretnek :)
15/15 anonim válasza:
Ó, kérlek ne sértegess, még a végén megsértődöm :D
A hülyeségemért leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!