Szerintetek nagyon kicsik a melleim? Egy párkapcsolatban lehetnek zavaróak? Kérlek kort és nemet is írjatok
2014. okt. 26. 22:01
2/8 anonim válasza:
Miért gondolja mindenki, h az a jó, ha nagyon nagy mellei vannak egy nőnek.... Szerintem a sportosan kicsi a szép.
,,Egy párkapcsolatban lehetnek zavarók?" Szerintem nem. Egyébként is a párkapcsolat nem ,,erről" szól.
4/8 anonim válasza:
Nem kicsi ez, teljesen normális. 34N
5/8 anonim válasza:
"Miért gondolja mindenki, h az a jó, ha nagyon nagy mellei vannak egy nőnek"
Most akkor ássam el magamat mert nagy melleim vannak, vagy legyenek komplexusaim?
Inkább maradjunk annyiban, hogy az embert olyannak szereti a párja amilyen, nem kell különbséget tenni a mellméret miatt.
6/8 anonim válasza:
Ha a párkapcsolatban a melled mérete zavaró, akkor el kell gondolkozni azon, hogy tényleg egy olyannal akarsz-e kapcsolatban lenni, aki 5 éves hülyegyerek szinten van és ilyeneken problémázik.
8/8 anonim válasza:
én nem fogadnám el...
21f
5 éves hülyegyerek? az én elvárásaim közt tökéletes külső is szerepel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!