Van itt valaki, akinek így lógnak a mellei, mesélne róla, hogy milyen hogy tud vele együtt élni? Kép lent! 17/f
Ez bizonyos kosárméret fölött normális. Gravitáció, lógi lóg. Nem az az extra. Hanem az, hogy mellenként 1 kiló fölött van, és ha csontvázzá fogyózik az ember, akkor se tünik el.
Kb nekem is ilyen, 70 G-t hordok. Azon túl, hogy minimum egy centis pánt kell, és a pántnélküli, nyakbaakasztós fazonok nem játszanak, nem extra. Felveszek egy pólót, és rohadtul nem tűnik fel hogy :annyira: nagy. Már csak azért se, mert a hátam, mellkasom kicsi.
Fuáshoz le kell szorítani, meg kell egy tisztességes sportmelltartó. Meg alváshoz is, egy kényelmesebb sport fazon.
De egyébként semmi extra tényleg.
A képen lévő csajnak fantasztikus mellei vannak! Egyáltalán nem lógnak a kelleténél jobban! Egyszerűen ilyen egy tökéletes mell! És az első válaszolónak is olyan lehet természetesen.
25F
De alváshoz minek sportmelltartó? (kérdezem ezt úgy hogy nekem is akkora mint az első válaszolónak)
Szerintem akkortól gáz, ha már nem lehet tőle hasra feküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!