Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt valaki, akinek így...

Van itt valaki, akinek így lógnak a mellei, mesélne róla, hogy milyen hogy tud vele együtt élni? Kép lent! 17/f

Figyelt kérdés
[link]

2014. dec. 2. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez bizonyos kosárméret fölött normális. Gravitáció, lógi lóg. Nem az az extra. Hanem az, hogy mellenként 1 kiló fölött van, és ha csontvázzá fogyózik az ember, akkor se tünik el.

Kb nekem is ilyen, 70 G-t hordok. Azon túl, hogy minimum egy centis pánt kell, és a pántnélküli, nyakbaakasztós fazonok nem játszanak, nem extra. Felveszek egy pólót, és rohadtul nem tűnik fel hogy :annyira: nagy. Már csak azért se, mert a hátam, mellkasom kicsi.

Fuáshoz le kell szorítani, meg kell egy tisztességes sportmelltartó. Meg alváshoz is, egy kényelmesebb sport fazon.

De egyébként semmi extra tényleg.

2014. dec. 2. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Szép lehet! Első válaszolónak szól.
2014. dec. 2. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

A képen lévő csajnak fantasztikus mellei vannak! Egyáltalán nem lógnak a kelleténél jobban! Egyszerűen ilyen egy tökéletes mell! És az első válaszolónak is olyan lehet természetesen.

25F

2014. dec. 2. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:
természetesen szemből nézve a jobb mellre gondolok !
2014. dec. 2. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

De alváshoz minek sportmelltartó? (kérdezem ezt úgy hogy nekem is akkora mint az első válaszolónak)

Szerintem akkortól gáz, ha már nem lehet tőle hasra feküdni.

2014. dec. 2. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Mert anélkül ráfekszem, beizzad, stb.
2014. dec. 2. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi kivetnivaló nincs ezeken a melleken. persze ezt férfiszemmel mondom. Látszik, hogy szép nagyok és azokra persze, hogy "jobban hat a gravitáció". A nagy melleknek van egy természetes lógásuk. Teljesen szépek. Sokkal jobb az ilyen mell mint a deszka mellek. Inkább lógjon minthogy semmi ne legyen. A képen lévő azonban nem lóg hanem természetesen áll. Szóval szépek!
2014. dec. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!