Szeretnék helix piercinget. Mennyire fájdalmas dolog, és mikkel jár együtt?
Figyelt kérdés
sziasztok ! A közeljövőbe szeretnék csináltatni helix piercinget mivel nagyon tetszenek , de félek a fájdalomtól és attól hogy esetleg begyullad vagy elrontják . Szeretném megtudni tőletek, nektek mennyire fájt,volt e vele baj , hogy ápoltátok stb.. és hogy megbántátok e.:)2014. aug. 20. 18:48
1/5 anonim válasza:
Nekem nem fájt maga a szúrás,utána viszont néhány hétig nem tudtam azon az oldalon aludni,a hajam is gyakran beleakadt.Én betadine-nal kezeltem naponta 2-3 alkalommal.Mióta begyógyult imádom.
2/5 anonim válasza:
Maga a szúrás csak egy másodperc, utána még 1-2 napig lüktetett picit és majdnem 1 évig érzékeny volt arra, ha "nyomkodtam", de amúgy nem. Nekem nem gyulladt be, csak egy fél napra, Octenisepttel kezeltem napi 2-3x az elején, később napi 1x.
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem fájt. A szúrás után kicsit égett. De minimális fájdalmat éreztem. Viszont nekem nagyon érzékeny volt. Ha hozzáértem fájt, de ha nem, akkor nem éreztem semmit, el is felejtettem, hogy benne van. Aludni sem tudtam rajta pár hétig, de túl lehet élni. Betadine oldattal kentem napi 2x. Egyáltalán nem bántam meg, nagyon tetszik, és szeretem. :)
4/5 anonim válasza:
Ja és nem szabad mozgatni!!! (előző vagyok)
5/5 anonim válasza:
Illetve mindenképp szúasd, és ne lövesd! Mert eltörhet a porc, és egy nagy dudor lesz a füleden!:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!