Köldökpiercinget szeretnék szúratni barátnőmmel együtt. Pécsen citrom utcában jól szúrnak? Nagyon érdekelne néhány dolog. Lent a többi?! 16/L
Barátnőm ott szúratta a nyelvpiercingjét, mindent elmondtak mit lehet mit nem, azt mondta kellemetlen volt, de nem fájt neki. Ha csak lementek megkérdezni, hogy mi mennyi miért és mivel jár az sem probléma, nem harapják le a fejeteket :)
Hozott ékszert úgy emlékszem nem böknek, csak sajátot, mert tudják az eredetét, anyagát stb (szóval saját biztonságotok érdekében). Asszem ékszerrel együtt a szúrás 3-4 ezer közt volt. Barátnőm gyulladáscsökkentőt szedett előtte így neki nem dagadt be, szépen gyógyult.
Jah és ha jól tudom 18 alatt szülői beleegyezés kell.
Szia!
Jól szúrnak a Citrom utcában, ajánlani tudom csak. A szúrás nekem fájt, bár csak pár másodperc volt, de nem volt valami kellemes. A hason alvással nekem nem volt problémám, szerintem lehet vele, csak figyelni kell, hogy ne akadjon bele a ruhádba, mert az is tud fájni. A strandolás min. egy hónapig nem ajánlott, viszont ha strandolsz vele, akkor könnyen begyulladhat. Kenegesd majd Tetrannal, vagy Betadinenal. A szúrás tavaly 2000 Ft volt, plusz az ékszer, amiből 1500 Ft-os a legolcsóbb, viszont idén emelkedett a szúrás ára 3000 Ft-ra. Szóval 4500 Ft-ba fog kerülni :) Remélem segítettem. Ha kell még valami, írj nyugodtan.
21:24es vagyok.
Nem kell a piercinghez 18 év alatt szülői beleegyezés :) Csak a tetováláshoz. Szerintem szúrnak vitt ékszert is, csak megfelelő kell, hogy legyen. Viszont tényleg jobb, ha ott veszed meg.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Ha még lenne kérdésünk,írok. Köszi szépen!<3 :))
Neked nem érzéstelenítették? Kérni sem lehet ?
Ja még valami.Nem árt ha előtte iszunk egy kicsit,vagy azt semmiképpen se ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!