Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Köldökpiercinget szeretnék...

Köldökpiercinget szeretnék szúratni barátnőmmel együtt. Pécsen citrom utcában jól szúrnak? Nagyon érdekelne néhány dolog. Lent a többi?! 16/L

Figyelt kérdés
Az a gondunk,hogy mind2-en leginkább hason tudunk elaludni.Gondolok egy pár hétig nem fog működni.Nagyon fáj a szúratás ?Mennyi ideig nem szabad vele strandolni?Ha egy 3 hét után már strandolok vele,akkor abból nagy baj származhat?És végül: mennyibe kerül Pécsen a citrom utcában egy szúrás ? Vagy ha azt nem tudjátok,ti mennyiért szúrattatok?(ha van.)Köszönöm :)
2011. máj. 8. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Barátnőm ott szúratta a nyelvpiercingjét, mindent elmondtak mit lehet mit nem, azt mondta kellemetlen volt, de nem fájt neki. Ha csak lementek megkérdezni, hogy mi mennyi miért és mivel jár az sem probléma, nem harapják le a fejeteket :)

Hozott ékszert úgy emlékszem nem böknek, csak sajátot, mert tudják az eredetét, anyagát stb (szóval saját biztonságotok érdekében). Asszem ékszerrel együtt a szúrás 3-4 ezer közt volt. Barátnőm gyulladáscsökkentőt szedett előtte így neki nem dagadt be, szépen gyógyult.

Jah és ha jól tudom 18 alatt szülői beleegyezés kell.

2011. máj. 8. 21:21
 2/12 anonim válasza:

Szia!

Jól szúrnak a Citrom utcában, ajánlani tudom csak. A szúrás nekem fájt, bár csak pár másodperc volt, de nem volt valami kellemes. A hason alvással nekem nem volt problémám, szerintem lehet vele, csak figyelni kell, hogy ne akadjon bele a ruhádba, mert az is tud fájni. A strandolás min. egy hónapig nem ajánlott, viszont ha strandolsz vele, akkor könnyen begyulladhat. Kenegesd majd Tetrannal, vagy Betadinenal. A szúrás tavaly 2000 Ft volt, plusz az ékszer, amiből 1500 Ft-os a legolcsóbb, viszont idén emelkedett a szúrás ára 3000 Ft-ra. Szóval 4500 Ft-ba fog kerülni :) Remélem segítettem. Ha kell még valami, írj nyugodtan.

2011. máj. 8. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Én majdnem 3 hete csináltattam köldökpc-t. Én is így voltam, de csak néhány napig nem tudtam hason aludni. Nekem a szúrás nem fájt nagyon, de ez egyénfüggő. Strandra addig nem mehetsz vele, amíg gyulladt, de a gyógyulási idő is mindenkinek különböző. Úgy tudom kb 1,5-2 hónapig nem ajánlott strandolni. Sztem ennyi ideig a saját érdekedben nem ajánott strandra menni. Amúgy akivel szúratsz, biztosan pontosabban tud válaszolni minden kérdésetekre. Bár én nem Pécsen szúrattam, piercinggel együtt 7000 ft-ot fizettem.
2011. máj. 8. 21:26
 4/12 anonim válasza:

21:24es vagyok.

Nem kell a piercinghez 18 év alatt szülői beleegyezés :) Csak a tetováláshoz. Szerintem szúrnak vitt ékszert is, csak megfelelő kell, hogy legyen. Viszont tényleg jobb, ha ott veszed meg.

2011. máj. 8. 21:27
 5/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)

Ha még lenne kérdésünk,írok. Köszi szépen!<3 :))

2011. máj. 8. 21:28
 6/12 A kérdező kommentje:

Neked nem érzéstelenítették? Kérni sem lehet ?

Ja még valami.Nem árt ha előtte iszunk egy kicsit,vagy azt semmiképpen se ?:D

2011. máj. 8. 21:29
 7/12 anonim válasza:
Köldökbe szerintem nem lehet érzéstelenítést kérni, én még nem hallottam róla. Ne igyatok inkább, bár nem hiszem, hogy nagy probléma lenne belőle. :D
2011. máj. 8. 21:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Télen kellett volna megcsináltatnod.... szúrás után elég sokáig kerülnöd kell, hogy nap érje a hasad... nyáron az meg ugye eléggé elkerülhetetlen.
2011. máj. 9. 03:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem fagyasztósprayt fújtak rá, bár nem tudom hogy kevésbé fájt e így, de nm volt vészes.
2011. máj. 9. 14:57
 10/12 Yebaby válasza:
Bocsi hogy fölhasználom én is ezt a kérdést,de szerintetek 14 évesnek is megcsinálják?Apám is velem jönne meg minden...szerintetek?
2013. márc. 14. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!