Hogy lehet ilyen testet elérni? (kép)
Miért szerinted, ha elkezdesz edzeni egyből úgy fogsz kinézni, mint a második? Szteroidok és sok év edzés nélkül amúgysem fogsz úgy kinézni.
El kell kezdened edzeni, rendes étrenddel felszedsz egy kis izomtömeget, majd leszálkásítasz.. Ennyi.
Hm.. kellett nekem ez az első kép így reggelre, köszi :D
Ugyanúgy: edzés + megfelelő étrend. Pontosabbat a sport/testépítés kategória "lakói" fognak neked mondani. Annyit megtehetsz, hogy a fegyencedzés és a sárga kapszula pdf-eket már most lelőheted, elolvashatod, megemésztheted, úgyis ajánlani fogják.
Kerdező meg első kommentelő ti olyan butak vagytok mint 2 kifli.
Szerinted elkezdesz edzeni es egyszercsak akkor leszel mint egy profi szintű testepitő? Csak ugy felugrik 35 kiló? Atyaisten.
A kepes srac meg ugyanugy edz mint egy "body builder"..
Sárga kapszulát már egyszer végigolvastam. :)
Nyilván sok hasonlóság van egy "edző" és egy "testépítő" között. Azt is elfogadom válaszként hogy a kettő kombinálása valamilyen módon. Viszont abban senki nem nyújt segítséget hogy milyen legyen maga az "edzés" (most itt nem a kondira gondolok). Mi lehetne az ami szépen megdolgoztatja az izmokat, és zsírt éget? (Tudom tudom, étrenden múlik) De mégis mi lehetne az ami segítségével 90%-ban úgy tudnék kinézni mint az első képen lévő srác? (90% azért, mert a többit a genetikának hagyom:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!