Más is szeret otthon (is) bőrleggingsbe lenni?
Figyelt kérdés
Én imádom, kényelmes is, jó is, tapizni is jó a lábamat ha úgyy akarom.2014. nov. 27. 19:58
2/6 A kérdező kommentje:
Ez értelmetlen válasz.
2014. nov. 27. 20:11
3/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy a kérdéseid mindig olyanok mintha mindenkinek az orra alá akarnád dörgölni hogy "hééé, pasi vagyok és női ruhákba öltözök!!". És hasonlók. Ha nem ezt akarnád akkor a kérdés így szólna "Ti szerettek otthon bőrleggingsbe lenni?" És nem fűznéd hozzá Zoliman névvel, hogy te mennyire imádod tapizni magad benne... ez elég gáz és undorító.
4/6 anonim válasza:
Juhú, itt a napi bőrleggingses kérdés.
Amúgy nem, itthonra kényelmesebbet hordok..
5/6 A kérdező kommentje:
"Ti szerettek otthon bőrleggingsbe lenni"? kérdés mitől másabb? Nem értem. Én pont azért szeretem, mert kényelmes! Nekem nem jelent egy ruhadarab vmi fétish bálványt vagy nem tudom, izgalmi eszközt mint nektek. A tapizást arra értettem, hogy jó ebbe ha hozzáérek a lábamhoz, nem olyan mint egy farmer, vagy mackó. Ti sosem értek a lábatokhoz vagy a nemi szervetekhez, mert heterok vagytok? :D
2014. nov. 28. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!