Fekete hajból hogy csináljak otthon platina szőkét?
SEHOGY!!! Az utolsó kikötéseddel kb az összes esélyedet ellőtted...(a maradjon hajad is dologgal)...
Szerintem növeszd le és aztán szőkítsd ki, mert amúgy a fekete az egyik legkárosabb haj, a másik a szőke...és ez a váltás szerintem megkopaszítana (én feketéből vörösre akartam kiszivatni a hajam - vagyis le akartam szivatni és befesteni, aminek a vége az lett, hogy 2 centisre kellett lenyírni, hogy az új hajamat be tudjuk festeni...)
1-2 hónap alatt felejtsd el. másrészt, ha hosszú a hajad akkor is felejtsd el mert csak elrontod(foltos lesz, elégeted stb). fehérszőke meg soha nem leszel(főeg, ha az alap hajszíned is sötét).
egy természetes 8-9-esig fel lehet világosítani, de azt sem azonnal. én a rövid hajammal lettem feketéből szőke fél év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!