11/22 anonim válasza:
Ennyi bunkót. :D Tényleg nem vagy eleresztve mellben de attól még szép test.
12/22 anonim válasza:
sztem egy divatosabb bikinire beruházhatnál, sokat javítana az összképen, a test jó
14/22 anonim válasza:
tényleg előnytelen a bikinid nem rossz csak neked nem áll jól akinek kis melle van szerintem íratlan szabály mert nagyon gázul néz ki ,hogy a nagy laposság van a dekoltázs helyén nekem is kis mellem van próbálj olyan bikinit venni ami kiemeli jobban a melled amúgy meg nem olyan vékony vagy látszik,hogy nem nagyon foglalkozol a testeddel alul elég vastagnak tűnsz.
15/22 A kérdező kommentje:
Itt egy alakos kép!Amugy nem arra voltam kiváncsi,hogy mekkora a mellem,azt magamtól is tudom!A testalak érdekelt volna!
2014. nov. 26. 11:23
17/22 anonim válasza:
ez a bikini ezerszer jobban all! szerintem jo alakod van, de nem hiszem, hogy te ezt nem latod.. a sok bunkoval meg ne foglalkozz, itt mindenki tokeletesen nez ki..
18/22 anonim válasza:
a második képen mennyire vékony vagy :O szerintem jó az alakod! és a melled sem baj, hogy kicsi, elég vékonyka vagy, a nagy mell csak aránytalan lenne. és legalább nem pushup tuning.
19/22 anonim válasza:
uhh, méghogy vastag alulról? :O
2- kép alapján nagyon vékony vagy, de arányos, és tök jó az alakod...viszont picit kiállnak a csontjaid: eddzél és egyél valamivel többet :)
20/22 anonim válasza:
hát itt meg kb mint egy anorexiás én is vékony vagyok de nem ilyen csúnya csontos ez nem szexi inkább visszataszító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!