Lányok mi a véleményetek erről a testről? (Kép)
Figyelt kérdés
Sziasztok.Mit gondoltok egy ilyen testről,10/? ?Inkább a kockahasat részesítitek előnyben vagy jobb ha van egy kis pocak?
17/F
2013. jún. 23. 23:36
2/16 anonim válasza:
10/0
de nullával nem lehet osztani
4/16 anonim válasza:
Nem kell kockahas, de egy ilyen pohos has egy 17 éves kölyöktől kiábrándító.
5/16 anonim válasza:
Te se sokáig bírnál egy katonai kiképzést:D Amúgy a kockahas nem feltétel, de egy ilyen 'pocak' aztán minden, csak nem szexi.
6/16 anonim válasza:
nem lenne ezzel a hassal gond, ha idősebb lennél, mert végülis annyir nagyon nem nagy, de egy 17 lves fiúnak szégyen, hogy ekkora hasa van. nagyon sok korodbeli edz, szóval neked se ártana, mert így nem igazán lesz esélyed a lányoknál. ha gondolod küldhetsz priviben képet, mert lehet, hogy jól nézel ki, és akk tudnád az arcoddal ellensúlyozni a hasadat. 17/L
7/16 A kérdező kommentje:
Már egy hónapja kb heti háromszor futok,nem értem mi ez a nagy felháborodás,sokkal jobb ha valakinek látszanak a bordái ? :))
2013. jún. 24. 00:04
8/16 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolókkal. Én nem szeretem a túl izmos pasikat és a kocka se feltétel, de a tiéd már a másik véglet, 17 évesen adj kicsit jobban magadra.
23/L
9/16 anonim válasza:
miért nem találod meg az egyensúlyt?
a pocakos és az között akinek látszik a bordája nagy a különbség,kérdezted a véleményüket,leírták,ez nem felháborodás,és amúgy nem jó,engem nem zavar a pocak,de ez már sok
10/16 A kérdező kommentje:
Eddig nem "olyan életmódot" éltem amilyent kellet volna,mostanában kezdtem futni rendszeresen és a közeljövőben tervezek egy étrend váltást is,lássuk mit lehet kihozni belőle.Valóban ennyire sokkoló a magam 68 kg ja ? :D
2013. jún. 24. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!