Lányok mi a véleményetek erről a testről? (Kép)
Figyelt kérdés
Sziasztok.Mit gondoltok egy ilyen testről,10/? ?Inkább a kockahasat részesítitek előnyben vagy jobb ha van egy kis pocak?
17/F
2013. jún. 23. 23:36
11/16 anonim válasza:
nem a kiló a sokkoló,sosem azt kell nézni
12/16 anonim válasza:
Ez a test olyan, mint egy 12-13 évesé. Nekik még elmegy a bébiháj és a semmi izom. Egy 17 évestől többet várna az ember. Kicsi formát, kicsi törődést.
Most még könnyen menne.
Majd 30 fölött szenvedhetsz vele eleget, hogy megtartsd az alakod.
14/16 anonim válasza:
nincs baj azzal a pasival aki pocakos,a páromnak is van kisebb pocakja,de ez nagyon nem vonzó
15/16 anonim válasza:
szerintem rendkívűl szexi vagy és ne változtass magadon, én ennél szebb hasat még nem láttam soha, nem láttam az arcod, de elraboltad a szívemet örökre *-*
16/16 anonim válasza:
10/-32783759475485
Jár edzőterembe, vagy hasogass fát otthon :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!