Mit csináljak ha 22 évesen csak 70A-s a mellem?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar.2008. aug. 15. 14:32
21/25 anonim válasza:
Az előző hozzászólót helysbíteném: a D nem azt jeleni, hogy valaki meghízik, hanem azt hogy változik a melle formája, úgymond szélesebb lesz a melle. Egyébkét a terhességem alatt szerencsére annyit híztam, amennyi a baba és "tartozékai" súlya, szóval ez így ahogy írtad nem teljesen igaz...
És igenis lehet egy szült, szoptatott nő melle is feszes és kerek, ha figyel rá és jó melltartót hord
22/25 anonim válasza:
Mellnagyobbítást vállalok kézrátétellel!
Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés:):)
Bocsi, nem tudtam kihagyni:)
23/25 A kérdező kommentje:
Jó is lenne ha létezne ilyen:D
2008. aug. 21. 13:40
24/25 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával küzdök,de 21 évesen! A műtétet nem merem bevállalni,mert már sok elrontott műmellet láttam, ráadásul maga a műtét szó is elrémít, ja és a heg...Állítólag vannak olyan akupunktúrás pontok a mell körül,amit ha masszírozol,akkor nő a melled!Persze nem lesz Pamela Anderson-os,de valamit tuti segít,mert egyik ismerősömnek 2 számmal is nőtt...De sajnos még nem jártam utána,hogy pontosan hol vannak ezek a pontok,így még nem próbáltam!Ja és ezt az oldalt ajánlom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!