Ez milyen alkatnak számít? Bővebben lent.
Nem tudom eldönteni h milyen alkat-típusba tartozom.
Annyit tudok mondani h :
-Ducibb vagyok(ne úgy képzeljétek h kórosan elhízott)
-Észrevehető h a derekam keskenyebb a csípőmnél
-Nem vékonyak a törzsemhez képest a végtagjaim
-Nem széles a csípőm
-Nem nagy a seggem (tehát nem nagyon nagy, csak úgy kb.testemhez képest arányosabb)
-Inkább magasabb vagyok
És ennyi.Am 12 éves leszek...de nagyon nem megy ez az alkat-típus eltalálás.Ha valaki tud, segítsen!Szerintetek ez milyen?
"egyébként biztos vagyok benne hogy tündéri vagy"
né má a kis pedofilt!
Micsoda kellemes meglepetés, lám, van aki 12 évesen értelmesebben és helyesebben tud írni, mint mások 20 körül. Engem már ezzel meggyőztél, szimpatikus vagy, igaz, én lány vagyok. x)
Az elsőnek igaza van, még változni fog a tested nagyon sokat. A Te korodban én pl. duci voltam és formátlan, csúfoltak elég sokat, aztán megnyúltam, lett derekam, csípőm, és most már büszke vagyok az alakomra. :)
Azt javaslom, sportolj, mozogj sokat, olyasmit ami elősegíti a "nőiesedést", pl. tánc (főleg a hastánc gyönyörű lapos hasat és darázsderekat tud csinálni), vagy lovaglás (egyenes tartást, szép csípőt és derekat eredményez), ilyesmit, akkor biztos csinos leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!