Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 168cm 60kg no csinos szerintetek?

168cm 60kg no csinos szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 12:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
168cm 60kg igenis kicsit husis. bár,ha neked az jön be,hogy innen is meg onnan is van mit fogni az más xd a telt nálam nem azt jelenti,hogy szétfolyik olyan kövér,csak nem vékony az már biztos. én 175cm-hez vagyok 58kg és én sem vagyok egy piszkafa. ebből mertem következtetni,hogy ő meg még inkább nem az.
2014. nov. 23. 16:31
 12/17 anonim válasza:
Van,aki 50 kilósan vastagabb, mint más 60 kilósan, ugyanahhoz a centihez,mert a csontjai egyiknek vaskosabbak, de kevés háj van rajta, másiknak meg fordítva. Amikor 60 kg voltam, én már szinte csontváz voltam, mert vastagabbak a csontjaim, de alig volt rajtam háj.
2014. nov. 23. 19:10
 13/17 anonim ***** válasza:
kedves utolsó elhiheted,hogy nagyon vastagok a csontjaim,és épp akkor szokott hájasabbnak látszani az illető ,mint ami valójában. én szerncsére egyáltalán nem tartozok a hájas emberek közé,de nyilván nem vgyok szálkás és a kérdező nyilvánvalóan kicsit hájaska,akármilyen csontozattal is rendlekezik. persze relatív kinek mi ,mert nekem a mércém egy fitnesz modell aki 10% körüli testzsírral rendelkezik,és számomra az a csinos.
2014. nov. 23. 23:00
 14/17 anonim válasza:
Hát én is pont ezt mondom, hogy hájasabbnak látszhat, ha vastagok a csontjai, de valójában a másik a hájasabb :). Amúgy a 10 % az már anorexia. A 25 % zsír az átlag normális női zsír, és 19 % alatt megszűnik menstruálni egy nő, mert vészesen kevés rajta a zsírréteg, és nem működik onnantól rendesen a szervezete, nem tudna teherbe esni és kihordani egy babát, az már az anorexia kezdete, aki 19 % alá esik, pont ez volt annak idején a Barbie baba botrány apropója, hogy káros a kislányok testképére.
2014. nov. 24. 13:09
 15/17 anonim válasza:

[link]

Ebből mindenki ki tudja számolni. Szóval itt a táblázatban kb 21-nél húzza meg a határt nőknek, de azért az vicc, hogy a nőknél az anorexiásakat karcsúnak mondja, míg férfinál oda meri írni, hogy ez a sovány kategória.Azután jön a normális kategória, na abba kell beleférni.

2014. nov. 27. 07:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Ehhez a magassághoz pont jó a 60 kg! Ismerek egy csajt aki ennyi,ő mondjuk sportol és nagyon csinos kerek a feneke és feszes, nem löttyedt.
2015. ápr. 17. 21:33
 17/17 anonim válasza:
0%
Van rajta 5-8 kiló felesleg
2015. júl. 23. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!