Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos, jó stílusú nő egy csúnya egyáltalán nem stílusos emberrel?
Oké, megköveztek, hogy nem a külső számít...persze én értem, de ezt még sem:
Néztem egy lányt facebookon, gyönyörű, csinos, és nagyon jól öltözik. Igazi egyedi stílusos, minden a helyén van. Megnéztem a pasiját, és ilyen tipikus nyomi. Kapucnis pulóver, ing, és az ingen kívül az ezüst nyaklánc, és igénytelenül bezselézett haj... számomra érthetetlen ez a helyzet csak? nem hiszem hogy pénzes lehet a pasi, mert akkor csak adna magára valamennyire.. több ilyet láttam már, miért van ez? Lehet, hogy féltékeny vagyok, de inkább csak érthetetlen , hogy én tényleg odafigyelek mindenre, ha barna a cipőm akkor barna az övem, sötét farmer és jól álló fehér inghez nem veszek fel egy adidas melegítőt. Még is én vagyok a single...
Arra még nem gondoltál, hogy egy hullámhosszon vannak, hasonlóan gondolkoznak, közös az érdeklődési körük és szerelmesek egymásba?
A külső számít, de nem kizárólag az számít. Alkalmi kapcsolatnál csak az számít, de komoly kapcsolatnál a belső jelent többet. Ugyan ott is számít a külső, de közel sem annyit.
Másrészt külső. Beírom google-ba, hogy sexy boy, kiad milliót, legeltethetem a szemem. Ha elmegy szórakozni, még egy nem annyira szép lányt is leszólít több stílusos, helyes fiú. Szóval a külső iránti vágyunkat baromi könnyű kiélni.
Komoly kapcsolatban viszont a belső a fontosabb, és hiába van a legjobb pasim, ha csak arra jó, hogy bámuljam, akkor inkább már ott az internet, és nézem ott a helyes srácokat. Ha tényleg csak a külseje tetszetős valakinek, annyit is ér az egész...
Szerintem vagy felszínes vagy, vagy pedig unalmas, ezért nincs barátnőd.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!