Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha páromat a barátai arról kérdezik h hogy nézek ki akkor miért azt feleli hogy "csinos"?
Jó abban igazad van, hogy a "szép" jelző egy picit más mint az hogy "csinos", de azért ebből még messzemenő következtetéseket szerintem ne vonj le :) Lehet ezt a szóhasználatot szokta meg haverokkal és csak ezért.
Az fontosabb, hogy ha neked bókol akkor mit mond, hogy "nem olyan rossz", "tűrhető", "csinos", vagy azért neked becsúszik egy-egy "szép" vagy "gyönyörű" is :D
23F
de minek általánosítani?
Bnőm is olyanokat ír, nem tud bízni bennem, mindenki átverte, ezért viselkedik így velem, pedig fél éve együtt vagyunk... Én meg mondtam neki, ha így állsz hozzá kapcsolatra alkalmatlan vagy, akár be is fejezhetjük...
Azt hogy exed mit csinált nem tök mind1?
Hogy lehet ilyen idiótaságokon rágódni? De most komolyan?
Te lány vagy. Én is az vagyok. Nekünk a csinos szó csak azt jelenti, hogy valaki képes normálisan, alkalomhoz illően felöltözni. A szép meg valami mást, amit most megfogalmaznom se sikerül.
A férfiak legnagyobb részénél baromira semmi különbség nincs a két kifejezés között. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!