Mit kezdjek a bal szemöldökömmel?
Figyelt kérdés
Balra söpört hajam van, egyáltalán nem látszik a bal szemöldököm. Egyszer kiszedettem kozmetikussal mind a kettőt, utána én kezdtem el, de csak a jobbat tudtam. A bal persze szépen lassan visszanőtt, de nem vagyok képes kiszedni, mert annyira fáj, a kozmetikushoz meg nem merek visszamenni fél szemöldökkel. O.O2014. nov. 23. 12:33
1/3 anonim válasza:
nyugodtan menj vissza hozzá. meg fogja erteni:)
es ha nem vagy biztos benne h ki tudod magadnak szedni akkor inkabb menj el kozmetikushoz!
2/3 anonim válasza:
Menj nyugodtan vissza a kozmetikushoz.
Vagy szedd ki magadnak. Egy idő után már egyáltalán nem fog fájni, érezni sem fogod.
3/3 anonim válasza:
ne legyél már ilyen szerencsétlen.. miért nem mersz visszamenni a kozmetikushoz? amúgy meg elég alacsony lehet a fájdalomküszöböd, ha ennyivel nem vagy képes megbirkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!