Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fülemben fülbevaló van, de...

Csilla0 kérdése:

A fülemben fülbevaló van, de én fültágítót szeretnék! Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Vagy hány mm-es legyen a fültágító, ha azt is lehet beletenni, de szép lassan szeretném csinálni, nehogy begyulladjon a fülem!
2014. nov. 5. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Az ízlésed szintjét tedd mélyre
2014. nov. 5. 20:40
 2/4 manó1235 ***** válasza:

fülbevaló

fülpiszkáló

nyalóka

ecset különböző méretekben

ezeket bele teheted persze fokozatosan mert ha megreped a bőrödnél akkor vérezni fog meg besebesedik, ami tabu az a fa fogpiszkáló mert a fa bele ragad mivel ugye gondolom neked is feltűnt hogy ilyen kis váladék jön a fül lyukból és azt beszívja a fa és nem fogod tudni kivenni. Ja és kicsiben kezd el mármint ne tágítsd hatalmasra mert ha netán menet közben megunod még vissza húzódik, de egy idő után már nem és az csúnya. Sok sikert hozzá remélem tudtam segíteni :)

2014. nov. 5. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:
A 2. embernek köszönöm és igen tudtál segíteni. :)
2014. nov. 7. 19:11
 4/4 anonim válasza:

Én is most próbálkozom ezzel, de az én fülembe elsőre nem megy bele a fülpiszkáló. vékonyabb dolog kellene... talán a fogpiszkáló. de az meg ugye fa... :/

Van valami ötletetek?

2015. febr. 10. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!