Hol lehet fiú harisnyát kapni, vagy abból csak női van?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 12:54
1/8 anonim válasza:
sztem nincs konkrétan férfi harisnya. nyugodtan hordj nőit, manapság már a férfiak simán hordanak női dolgokat (farmer pl), és állítólag ez teljesen természetes.....:S:D
2/8 anonim válasza:
Konkrétan harisnyát nem tudok, de szerintem az alsógatya tökéletesen megfelel, amelyik rátok feszűl olyanra gondolok
4/8 anonim válasza:
Én az Aréna Plázás H&M férfi osztályán láttam ilyet, de ezt jégeralsónak hívják. Szerintem ha így keresel, érdeklődsz utána, akkor fogsz találni akár kínaiban is.
5/8 A kérdező kommentje:
Hozzám sz Oktogonnál lévő Calzedonia van a legközelebb, de ott csak női harisnya volt mindenféle színben. Akkor most ezt megvehetem én is mint fiú?
2010. jan. 28. 13:22
7/8 anonim válasza:
Bármelyik szex shopban. Ott fel vannak készülve a tranzvesztiták kiszolgálására is. Nem szégyez ez, a boltosnak meg jó üzlet - az ő dolga az, hogy a Te igényeidet kielégítse.
8/8 anonim válasza:
én piacon vettem ffi harisnyát. bizt férfi mert kivágás van a cerkánál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!