Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ugyan azzal a porcelánporral...

Ugyan azzal a porcelánporral amivel a műkörmös dolgozik abból tudok ékszert készíteni? Vagy az másmilyen porcelán?

Figyelt kérdés
Szeretnék porcelán ékszereket készíteni és szükségem lenne olyan oldalra is ahonnan tudnék egy két mintát nézni, vagy mondjuk egy konkrét nyaklánc elkészítését lépésről lépésre. egyszer elég lenne, amíg rá nem jövök a technikára. Tanfolyamra nem tudok menni anyagiak miatt,de szeretném ezt a technikát megtanulni.
2011. aug. 16. 16:01
 1/2 anonim válasza:

Ugyanazzal az anyaggal, az biztos, de hogy hogyan mit azt nem tudom :) Én vettem gyűrű alapot műköröm webshopból, sablonra raktam az anyagot ott formáztam festettem (ovális kerek akármilyen) és azt ragasztottam rá a gyűrű lapjára. gondolom a medál is hasonlóan működik csak lyukat kell hagyni rá, meg nem kell gyűrű!

Üdv Vivi

2011. aug. 16. 18:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi Vivi az ötletet. A kérdésem még csak annyi lenne, hogy mivel ragasztottad rá?? pillanatragasztóval?
2011. aug. 17. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!