Geri6969 kérdése:
Mivel tágítsam a fülem?
Figyelt kérdés
Már jó rég óta szeretnék egy tágeszt és kaptam is sok tippet de kíváncsi lennék ti hogyan csináltátok. A fülemet öt napja lyukasztottam mennyit várjak szerintetek amíg el kezdem tágítani?2014. nov. 11. 21:41
2/5 anonim válasza:
Nem kell ide Hilti, barkács "Blekkendekkerrel", jó éles fafúróval fúrok neked akár 20-as furatot is bele. :)
3/5 anonim válasza:
Várd meg, míg meggyógyul, az kb egy hónap, utána kezdheted tágítani.
4/5 anonim válasza:
Igen, egy hónapot minimum mindenképp várj. Addig is tehetsz bele nyelvpirszinget, mert az ugye vastagabb egy picit, mint a fülbevalók. Utána pedig lehet kreatívkodni (én fülpálcikától kezdve a szívószálig mindennel átmentem szerencsétlen fülemen), de a legjobb, ha speciális tüskékkel csinálod. Nyelvpirszing után mehet is egy 4 mm-es tüske.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat:)
2014. nov. 12. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!