Mivel tágítsam a fülem, és hogyan?
14éve van fülbevalóm,tegnap vettem 2mm-s fém fültágítót,próbáltam beletenni,de nem ment át teljesen,ez lehet attól is hogy 3hete kivettem a fülbevalóm..szerintetek érdemesebb csigával csinálni?a csiga mennyibe kerül kb?
És ha egyből beraknám ezt a 2mm-st akkor nem fordul ki a fülem,meg nem nől vadhús rajta?..olvastam ilyenről.HA lehet akkor nem szeretnék házi technikákat..:
Igaz, hogy ez házi technika, de nekem az osztálytársaim fele úgy csinálta, hogy először 1, majd kettő végül három fülbevalót tett a fülébe (egy lyukba). Mindig 1-2 napot volt benne nekik. Utána egy fültisztítóról leszedték a vattát, kicsit kihegyesítették a végét, és azt rakták a lyukba, simán belement. Ez is benne volt pár napig, utána már belement a 2mm-es, de volt olyan akinek nem, az egy tollbetétet rakott a fülébe, utána már jó volt.
Igaz, hogy egyiküknek sem lett baja, nem gyulladt be, semmi ilyen nem volt, ennek ellenére én nem próbálnám ki. De ha mégis erre vetemedsz, alaposan tisztítsd meg az eszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!