Fültágítót szeretnék, de csak 3-4mm-re szeretném kitágítani. A kérdésem pedig az lenne, hogy ha már megunom beforr-e (valamennyire)? Ha igen mennyire? Illetve lenne-e tanácsotok, hogyan tágítsam a fülem?
Rendes fülbevaló méretű lyuk sose lesz már, de csak egy kis forradás fog látszódni ami nem észrevehető. A másik hogy nem mindegy mennyi ideig hordja az illető, ha 5évig akkor már lehet meg is marad a kis lyuk.
Ha van fülbevalód, és szimmetrikus a cimpán a lyuk, akkor egy vékony tárgyat rakj bele, fogpiszkálót előtte tekerd be celluxal másképp beleragad a füledbe, ha nem olyan kicsi a furat, akkor mehet bele fültisztító pálca.
Szia!
Nekem is most 3 mm-s és nyugi. Be fog forrni, bár egy kicsivel nagyobb lesz a "normális" fülbevaló lyuknál és persze lesz egy pici heg. 10 mm-ig összeforr a fül, utána már személytől függ mennyire megy össze neki.
Drága, a legjobb megoldás ha pár ezerért veszel egy akrilt. Vagy kölcsön kérsz valakitől (persze fertőtlenítsd). Ha pedig erre nincs lehetőség akkor kezd egy fogpiszkálóval, a fát FESD LE KÖRÖMLAKKAL, mert nagyon durván bele tud ragadni, vagy szálka mehet a füledbe. Utána jöhet sorba: fülpiszkálónak a műanyag része, toll betét, aztán keress valami tárgyat ami kisebb mint egy ceruza. ( Mármint nekem akkora tágító van benne ami kisebb és 3-as a fülem.) De mindig fertőtlenítsd mindent mielőtt behelyezed a füledbe. Remélem segítettem :)
én pont másfél órával ezelőtt raktam be 3mm-es szilikon tágítót.. 2mm-es volt előtte, és alig akart bele menni.
én úgy kezdtem el tágítani, hogy fogpiszkálóra tekertem 1 réteg celluxot (hogy ne akadjon meg a fülemben), aztán még pár réteget tekertem rá, később kerestem valami vastagabb pálcika szerűséget, és elértem a 2mm-t :) 10mm alatt tényleg beforr, nyugodtan tágítsd :) csak remélem, tudják anyudék, mert nekem nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!