A Jaksity Kata modelliskolában mennyibe kerül a képzés?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 20:42
1/2 anonim válasza:
én jártam hozzájuk. alapképzés 25 000 Ft volt és ha megfeleltél a vizsgán akkor a felsőképzés 35 000 - 40 000 Ft között volt. Sajnos én rossz időben mentem mert nem volt rendes oktatási helyszínük mivel az arti csóka éttermet átépítették így nagy nehezen hosszas huza vona után budaörsön kötöttünk ki ... mivel nem volt elég jelentkező ezért összevonták a mi csoportunkat a felsőképzésben lévőékkel és nálunk a vizsga része kimaradt =) szal így egyben kellett fizetni 55 000 FT.
Most nem'tom h mennyibe kerül . De ha jól körülnézel ilyen modellsulikban kb. 120 000 Ft körül mozognak ezek a tanfolyamok . Ebben az összegben a portfólió is benne van ami 40 - 45 000 Ft között mozog.
2/2 anonim válasza:
Az egész egy nagy sz*rság, semmi értelmük, csak lehúzzák a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!