Szerintetek nagyon ciki, hogy ha télen nem, vagyis csak nagyon ritkán szőrtelenítek?
2014. nov. 10. 12:34
11/18 anonim válasza:
Nem tartom cikinek. Ha beköszönt a hosszú nadrágos időszak és nincs partnerem, akkor én is sokkal ritkábban szőrtelenítek. Ugyanakkor én vigyázok arra, hogy ne villanjon ki, mert szerintem gáz.
Ha a legjobb barátnőmmel kiülünk az udvarunkra és úgy látszik, akkor persze nem borotválom le csak ezért, de más esetben mindenképpen.
Srácoknak nem mutogatom magam így, na meg más csajoknak sem.. Mint mondtam, jó barátnők látnak így maximum, vagy a család.
12/18 A kérdező kommentje:
A család előtt egyáltalán nem szégyellem,pedig ők azért viccelődnek miatta rendesen.
2014. nov. 11. 09:29
13/18 anonim válasza:
Én sem szoktam ha úgysem látja senki, mondjuk nekem ettől jelentősen kevesebb szőr van a szálamon, kb 95%-al kevesebb. Nem tudtam, hogy a nőknek is ennyire szőrösödik a lábuk, de ezek szerint inkább csak szerencsés vagyok, hogy csak 1-2 szőrszál van a lábamon.
14/18 A kérdező kommentje:
Igen,szerencsés vagy,kedves előző válaszoló! Sajnos van akinek ennyire szőrösödik a lába,és ez még egyáltalán nem a teljesen kinőtt méret,sajnos teljesen végig,a combom is ilyen.
2014. nov. 13. 09:27
15/18 anonim válasza:
Nekem is kb ilyen a lábszáram ha sokáig nem szőrtelenítenék, de így megnőni nem hagyom meg, mivel télen is néha megyek uszodába. Mondjuk nekem inkább intim részen van nagyon nagyon sok szőröm, azt télen nem piszkálom, úgysem látja senki.
16/18 A kérdező kommentje:
Az intim részről jobb nem is beszélni! Gondolhatod milyen lehet,ha a lábamon is ilyen szőr van!
2014. nov. 14. 10:41
17/18 anonim válasza:
Nem ciki.
Én is "pihentetem" télen. :)
15/L
18/18 anonim válasza:
Hát szerintem nem ciki,mivel úgysem nagyon látszik,de ha mondjuk rendszeresen felhúzogatod a nadrágod szárát akkor ott érdemes leszőrteleníteni.Vagy ha nem rendszeresen,akkor vigyázz,hogy ne látszódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!