Ciki vagy cuki ha egy fiu 2m magas?
Figyelt kérdés
18 éves :)2014. okt. 19. 17:26
1/9 anonim válasza:
Nálam a magasság teljesen lényegtelen, amíg nem kisebb nálam a fiú. :)
3/9 anonim válasza:
Amíg nem 30 kg hozzá, addig a cuki kategória.
4/9 anonim válasza:
Egyik sem, cuki jelzőt nem használok egy pasira. De mindenképp pozitív. :)
5/9 anonim válasza:
Nem ciki, nem cuki. Teljesen lényegtelen dolog a magasság.
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem:)egy férfinál ez csak pozitívum lehet, főleg magas lányok végett is,mint amilyen én is vagyok..:D szóval mi csak örülünk a magas fiúknak.:) De a lényeg,hogy tudd viselni,ne érezd magad kellemetlenül emiatt, légy rá büszke. Na meg legyen önbizalmad. Az lejön az embernek, ha valaki nem fogadja el magát olyannak, amilyen. A kisugárzás a kulcs.Még valami: cikiség és a cukiság nem a magasságon múlik..:)(bár a cuki szót én amúgy se használom egy fiúra) üdv:19/l
7/9 anonim válasza:
Szerintem az egy olyan külső adottság, amin nem lehet változtatni...
Az jobban zavarna, ha ciki meg cuki meg ilyen dolgokkal jönne egy férfi. Ezt inkább hagyjuk meg a 12 éves kislányoknak.
8/9 anonim válasza:
Imádom a magas, vékony, hosszú hajú fiúkat.:'3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!