Szerintetek nagyon ciki, ha én a 6 hós babámmal nem igazán mozdulok ki, csak elég ritkán?
6 hetes a kisfiam és mindenhová magammal viszem.Bár én egyedül vagyok itthon vele,a férjem dolgozik,szülők nem igazán segítenek és így ha boltba megyek vagy postára akkor jön Ő is.
Szerintem is szoktasd hozzá az emberekhez,mert van egy ismerősöm akinek ha csak ránéznek a gyerekére egyből sírni kezd szegényke,pedig már 1 év körüli.
Nem értem hogy bírod, de tényleg.
megőrültem volna he nem mentünk volna állandóan mindefelé.
6 hónapos korában már a tengerpartot is megjártuk.
Mondjuk én egyedül vagyok itthon, a nagy iskolás, úszni is jár úgyhogy nem kérdés megyünk-e, de szeretek is menni
Ha már így kérdezed, hát, nem mondom, hogy kimondottan ciki, de tudod, mennyire élvezik a gyerekek, ha "világot láthatnak"?
Mindkettőtöknek jobb lenne, sokkal jobban fog oldódni a gyerek később idegenek között, neked is könnyebb lesz, amikor jön a szeparációs szorongás, stb.
Miért nem viszed, félted valamitől?
Úgy csináld, ahogy neked kényelmes, de fontos az is hogy legyen kint, hogy erősödjön meg az immunrendszere. Kell hogy környezeti impulzusok érjék őt, de azért ebben az influenzás idpszakban nem baj ha nem viszed mindenféle hivatalba, gyógyszertárba, postára, mert ott megfordul mindenféle göthös beteg ember akiktől elkaphat mindenfélét.
Ha kicsit jobb lesz az idő akkor viszont kinyithatod előtte a világot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!