Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 éves lányom műkörmöt, és...

14 éves lányom műkörmöt, és szőke melír csíkokat szeretne a hajába. Szerintetek mit csináljak? Engedjek neki, vagy ne?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 17:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
35%

Én nem értem az ilyen lányokat. A festék nem tesz jót a hajnak, a műköröm pedig nagyon gyakran zavaró lehet, és nem is néz ki mindig jól (ez csak az én véleményem). Ráadásul lehet, hogy később meg is fogja bánni. Szerintem még várni kellene ezzel, majd ha később is ragaszkodik hozzá, akkor lehet róla szó. A fiúk amúgy is jobban szeretik a természetes lányokat :)

Egy ugyancsak 14 éves lány

2010. jan. 27. 17:54
 12/33 anonim ***** válasza:
47%

14 évesen a ballagásomra már be volt melírozva a hajam nekem is. Bár a tablófotózásra még nem mertem, mert mivan, ha nem jól áll. A műkörmöt még korainak tartom én is, mert nem hiszem, hogy akkor örülnének neki a tanárok, és hát pl.én én se nézem jó szemmel, ha valakinek általánosba műkörme van, mert az csak "nagyoskodni" akar. Szerintem ráér a műköröm még:)

17/L

2010. jan. 27. 17:58
 13/33 anonim ***** válasza:
53%

nekem 14. szlinapomon volt először műkrömöm, és azóta is van. Soha senki, egy tanár se, szólt érte mert nem 5 méteres hegyes körmök.

a hajam az 13 éves korom óra melíros, szintén senkit nem zavart eddig.

szerintem engedd:)

16/L

2010. jan. 27. 17:59
 14/33 anonim ***** válasza:
56%

Talán a műköröm már túlzás, de a melírcsíkokkal semmi gond szerintem. :)

L/15

2010. jan. 27. 18:03
 15/33 anonim ***** válasza:
56%
Egy csomó évfolyamtársam van akik festetik a hajukat, piercingjük, vagy tetkójuk van, vagy még műkörmük is. Am szerintem a melírcsíkot engedd, a műkörmöt meg szünetben, mert elég zavaró tud lenni órákon:)
2010. jan. 27. 18:33
 16/33 anonim ***** válasza:
59%
Am 14/L vagyok:)
2010. jan. 27. 18:34
 17/33 anonim ***** válasza:
65%
Nekem 5.-be már volt műkörmöm mert csak igy nemtudtam lerágni a körmöm-tehát ha ezért kell neki akkor szerintem nem nagy cucc..(: 15/L
2010. jan. 27. 18:36
 18/33 anonim ***** válasza:
25%
Kifejezetten kellemes érzés, amikor az 5ezres műkörmöt visszahajlítja egy egyszerű labda. A kedves műkörmös osztálytársaim arra jutottak, hogy akkor inkább ellógják a tesit. Roppant értelmes. A haja lenő, meg vissza lehet festeni, de a köröm ronda és drága móka, ilyen korban meg iszonyt felesleges.
2010. jan. 27. 18:51
 19/33 anonim ***** válasza:
65%
14 vagyok ,2éve festetem a hajam ,elég nívós és nagyon jóhírű suliba járok,semmit nem szóltak érte,szerintem semmi probléma nincs a melírral.a műkörmök..hát azis attólfügg milyen:)egy visszafogottabbal szerintem semmi baj nincs:)
2010. jan. 27. 18:54
 20/33 anonim ***** válasza:
47%

szerintem majd csak ballagásra engedd meg neki,

nekünk a suliba nem lehet ilyeneket, ha vkinek műkörme van másnapra le kell szednie vagy igazgatóit kap

2010. jan. 27. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!