Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 éves lányom műkörmöt, és...

14 éves lányom műkörmöt, és szőke melír csíkokat szeretne a hajába. Szerintetek mit csináljak? Engedjek neki, vagy ne?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 17:32
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
68%
én is 14 éves vagyok és nekem is van műkörmöm (: szerintem semmi baj nincs vele..ha nem kirívó akkor mehet.. a szőke csík se nagy bűn ...nyugodtn engedd meg neki!
2010. jan. 27. 17:41
 2/33 anonim válasza:
58%

Szerintem ne!

16 vagyok, 2 éve én is a melírral nyaggattam édesanyámat, s most boldog vagyok, hogy nem engedte:)

Talán akkor kitekertem volna egy ilyen hozzászóló nyakán, de már tudom, hogy csak múló hóbort volt:D

de ez csak személyes tapasztalat, nem vagyunk egyformák.

2010. jan. 27. 17:42
 3/33 anonim ***** válasza:
71%
szerintem a szőke melír mehet, műkörmöt pedig max nyárra engedd neki. a véleményem szerint még a visszafogott formája sem való iskolába, amúgy is felesleges, tesi órán pedig kifejezetten zavaró lehet. Mond meg neki, hogy a természetes körmök a fiúknak is jobban tetszenek. Inkább fesse ki a sajátjait franciára, az visszafogott és csinos
2010. jan. 27. 17:44
 4/33 anonim ***** válasza:
72%
amúgy 17/L voltam:)
2010. jan. 27. 17:45
 5/33 anonim ***** válasza:
75%
En is 14 eves koromban meliroztattam a hajam, amivel az az egyeteln baj,h utana allandoan festeni kell es nyug. En a kormoket megengednem,ha ugy erzed,h megerdemli, mert azokat le lehet szedni. En ugyan nem vagyok mukorom parti, de lattam sok szep, szolid kormot.
2010. jan. 27. 17:48
 6/33 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Én 16 voltam,amikor először melíroztattam a hajam, és akkor volt először (és utoljára :D ) műkörmöm. Szerintem valamelyiket engedd meg neki, de ne mind a kettőt. A műköröm nem mindenkinek jön be, valakinek kellemetlen és nem természetes érzés viselni, de ha valami egyszerűt és szépet választana, én megengedném neki. A melír más téma... azt lehet, hogy ki kellene hagyni egyelőre. Majd középsuliban ráér sztem arra is.
 7/33 anonim ***** válasza:
42%
24/L
 8/33 anonim ***** válasza:
64%

a szőke melírral semmi gond nincs, ha szépen van megcsinálva (fodrásznál!), azt szerintem nyugodtan engedheted neki

de a műkörmöt csak a nyári szünetre javaslom, 14évesen ezt a suliban biztosan nem néznék jó szemmel, se a tanárok, se a féltékeny lány osztálytársak és mindkettőből lehet problémája később és ilyenek miatt nem érdemes!!hidd el tapasztalat:)

19/L

2010. jan. 27. 17:50
 9/33 anonim ***** válasza:
69%
Én is fölajánlanám neki,hogy válasszon a kettő közül. Nekem melír középiskolás koromban került a hajamba,műkörmöm meg még sose volt. Nem tudnám elviselni,zavarna a munkában,még ha rövidebb is. :S 21/L Amúgy mégha tanácstalan is vagy...csak Te vagy az anyukája! :)
2010. jan. 27. 17:52
 10/33 anonim ***** válasza:
32%

műkörmöt én nem engedném.

azért, mert villogni akar vele?!

ha szép körmöket lehetne növessze meg kicsit és lakkozza ki. rövidebb ideig tart, de legalább nem fog beleakadni mindenbe a nagy köröm, sőt tesiórán se fogja zavarni.

oké h 21. században élünk, de álljon már meg a világ.

14 éves vagyis kb 8.os korosztályba tartozik...haggyuk már.

melír.

én ezt szintén nem támogatnám, de ha választani kell inkább ez mint a műköröm.

oké, h utána mindig festeni kell majd meg minden, de ha nem tetszik vissza is lehet szinezni...

roncsol mind a kettő, de a körme jobban szét fog menni.

19/l

2010. jan. 27. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!