14 éves lányom műkörmöt, és szőke melír csíkokat szeretne a hajába. Szerintetek mit csináljak? Engedjek neki, vagy ne?
Szerintem ne!
16 vagyok, 2 éve én is a melírral nyaggattam édesanyámat, s most boldog vagyok, hogy nem engedte:)
Talán akkor kitekertem volna egy ilyen hozzászóló nyakán, de már tudom, hogy csak múló hóbort volt:D
de ez csak személyes tapasztalat, nem vagyunk egyformák.
a szőke melírral semmi gond nincs, ha szépen van megcsinálva (fodrásznál!), azt szerintem nyugodtan engedheted neki
de a műkörmöt csak a nyári szünetre javaslom, 14évesen ezt a suliban biztosan nem néznék jó szemmel, se a tanárok, se a féltékeny lány osztálytársak és mindkettőből lehet problémája később és ilyenek miatt nem érdemes!!hidd el tapasztalat:)
19/L
műkörmöt én nem engedném.
azért, mert villogni akar vele?!
ha szép körmöket lehetne növessze meg kicsit és lakkozza ki. rövidebb ideig tart, de legalább nem fog beleakadni mindenbe a nagy köröm, sőt tesiórán se fogja zavarni.
oké h 21. században élünk, de álljon már meg a világ.
14 éves vagyis kb 8.os korosztályba tartozik...haggyuk már.
melír.
én ezt szintén nem támogatnám, de ha választani kell inkább ez mint a műköröm.
oké, h utána mindig festeni kell majd meg minden, de ha nem tetszik vissza is lehet szinezni...
roncsol mind a kettő, de a körme jobban szét fog menni.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!