Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kb 10 év múlva mi...

Szerintetek kb 10 év múlva mi lesz a divato/os? FOLYT. LENT

Figyelt kérdés

mmint öltözködésben, hajban, cipőben, kiegészitőkben...stb...

Szerintem most is nagyon szépek a "divatos" holmik, nem tudom elképzelni, h ennél jobb/szebb cuccok is lehetnének.

Szerintetek milyen cuccokban fogunk járni 2020 körül?

Beszólogatós válaszoktól kíméljetek.

Köszi!

2010. jan. 27. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:

ez jó kérdés:D

kíváncsi vagyok milyen válaszok lesznek.

hát szerintem ilyen mindenféle krix-krax, ha érted milyenre gondolok:D

magassarkúkból biztos kihoznak valami óriási magasakat:D

nekem ennyi jutott most eszembe:D

2010. jan. 27. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a divat ismétli önmagát, kb 20 évente jönnek vissza, egy kicsit változtatnak rajtuk, változuk az anyag. de olyana hú de mást nem fognak kitalálni szerintem.
2010. jan. 27. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
a kopaszság, és az egyberészes ruhák amik önszárítok és nagyon testhezfeszülnek.
2010. jan. 27. 20:57
 4/6 A kérdező kommentje:

:D Kösz mindenkinek a választ!

Én is ilyesmire gondoltam :)

2010. jan. 27. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:

egy biztos az öltöny mindig divatba marad,

ezért hordok azt :P

2010. jan. 29. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát most pl. jönnek vissza divatba a trapéz szárú nadrágok(utálom)!Akkor gondolom 2020 körül meg ismét jön a szűkszárú!Lehet addigra a barna szín is nagy divat lesz!Cipőket el sem tudom képzelni, hogy milyen lesz!Talán hótaposók lesznek és holdjárók!:)Kabátból meg lehet, hogy a nagy pufi kabátok!

Összeségében szerintem a színes darabok háttérbe fognak szorulni!Lehet, hogy a tervezők előtérbe fogják helyezni a sötétebb színeket!

20L

2010. jan. 30. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!