Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha leepilál...

Miért van az, hogy ha leepilálom a lábamról a szőrt, akkor (lent folyt. )?

Figyelt kérdés
utána nekem még egyszer végig kell mennem rajta szemöldökcsipesszel, mert sok benőtt szőrszálam van (ami látszik rendesen), és fel kell a bőrt egy kicsit kaparnom vele és csak így tudom kihúzni őket? Vagy ez amiatt van, hogy máskor is így csináltam, vagy miért? Nálatok ez hogy van?? Vagy van vmi kence, amivel ezt meg lehet előzni? (pl ha bekenem vele epilálás után)
2010. júl. 28. 18:06
 1/4 anonim válasza:
szia! hát nálam is dettó ez a helyzet! választ nem tudok adni, de gondoltam írok és akkor megtalálom a kérdésedet, és ha választ kapsz, akkor én is tudni fogom a megoldást!
2010. júl. 28. 18:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké! :))) Hátha vki tudja a problémánkra a megoldást!!
2010. júl. 28. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Heti 2 bőrradírozással kordában lehet tartani a dolgokat, választhatsz testradírt vagy kefét is, lényeg a rendszeresség, és hogy minél erősebb legyen a kefe, vagy nagyok a szemcsék. Kapargatni nem érdemes, mert csak begyulladnak a szőrtüszők. Remélem, segítettem. :)
2010. júl. 28. 18:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Még annyit kérdeznék, hogy ez hatásos pl a borotválás miatt benőtt szőrszálakra is? Sajnos volt már egy-két csúnya benövésem (nem vettem észre mert nem is láttam olyan helyen) is és olyanok voltak mintha pattanások lettek volna. De az is benövés volt.
2010. júl. 28. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!