Nagyon fáj, ha leepilálom a hasam?
15 eves lany vagyok,és elég szőrös a hasam :/
fáj ha leepilálom? ha igen mennyire?
mar hallottam oylat,h legyantazni,csak azt meg nemakarom.
borotválástol meg tudom,h erősödnek a szálak..
jujezannyiraciki xD
látnád az én hasam milyen szőrös...majd én is leepilálom,ha muszáj lesz XD sztem nem fogunk belehalni
16/l
Én szőkíttettem. Nem is fájt, meg 20 éves koromra annyira tönkretette a szőkítés a szőrszálakat, hogy el is tűntek örökre.
Nem kell egyből a legdrasztikusabb eszközökhöz folyamodni.
háát.énis már kiszeretnem probalni,nembirom tovabb:D
de 1. : az enyemnel biztos nem szőrösebb:D
Az enyém is szörös... én borotválom, mert nincs epilátorom... megerösödött, ezért még többször kell borotválnom... úgyhogy ez egy csapda :S
De úgyse látja senki szóval egyelöre nem zavar annyira...
16/L
ahha
énis már leborotvaltam 3szor,de most hagyom,h ne legyen meg nagyobb..és igazad van: ez tenyleg csapda :/
igen,addig jo,amig nem latja senki,de azert szeretnem epilalni,h nyarra már nagyon vekonyak,elgyengultek legyenek a szalak:)
Az epilátor és a gyanta hasonló hatásfokú, mindkettő kitépi a szőrt.
Korábban gyantáztam, ma már az epilátor mellett szavazok.
A gyanta a pici szőröket nem tépi ki mert nem tudnak beleragadni, az epilátor kitépi.
A gyantázás - még az előregyártott hideggyanta-csík is ragacsosabb és nagyobb előkészületet-utómunkát igényel, mint az epilálás.
A gyanta elfogy - az epilátor nem, hacsak nem megy tönkre, nekem már 6 éves 5000 Forintos Philipsem van, jól bírja, ennyi pénzből hány évre való borotvát/gyantapatront tudtam volna venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!